Renatamama3 02.05.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 My dostaliśmy na impregnowaną 650 zł do małego upustu wybieramy się do nich w tym tygodniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 02.05.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 (edytowane) mamy wycenę dachu z 2 oknami i całymi tymi akcesoriami, dachówka Roben antracyt na okolice 19 000zł Edytowane 9 Maja 2010 przez Pan&PaniSmith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Przybieglam sie przywitac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 14.05.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 witam w moim dzienniku! Pogoda nie dopisuje, ale nawet w takie dni można coś zaplanować na dalszy czas Zapraszam na plotki, bo chwilowo mamy przestój.. Ale zawsze można ponarzekać na pogodę w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.05.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.05.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 witam macie piekny ogród - zazdroszczę go bardzo! Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam Co u Was ? Biedne te nasze Polskie Miasta :( ...... Krakow byl zawsze wyjatkowym miejscem dla mnie i teraz z zapartym tchem sledze zmagania ludzi Krolewskiego Grodu . Mam nadzieje , ze Waszej budowy nie dosiegla niszczaca fala Pozdrowienia i kciuki trzymam za sloneczna pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 21.05.2010 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 moje osiedle położone jest baardzo daleko od Wisły i wszelakiej innej małej zdradliwej wody, już na wzniesieniach więc jesteśmy bezpieczni. Jeśli tylko te iły które mam się nie powymywały to wszystko powinno być ok. Ale na takie oglądanie jeszcze za wcześnie. Wstępnym okiem wszystko zdaje się być ok. Żal mi za to Krakowa niżej, bo taki poniszczony przy tej nowohuckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Szwendam się po znajomych dziennikach i rozdaję ze szczodrego serca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć PaniSmith Miejmy nadzieję, że to słonko, co go atija rozdaje zaświeci wreszcie na dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 22.05.2010 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 cześć dziewczyny! MIło mi was tu widzieć! Atija wielkie dzięki za słonko - śliczne jest Robiłaś własnoręcznie? Bo takie są najskuteczniejsze! ja jeszcze dołączę się z małym tańcem :wave: straszyli nas wczoraj burzami z gradem, ale nic z tego nie wyszło i dziś widzę że znów nieśmiało zza mgły wychodzi jakieśmałe słońce, paki śpiewają jak szalone! Nasz majster przełożył rozpoczęcie budowy na drugi tydzień czerwca, mówi, że go zalało (bo jest z powiatu bocheńskiego tam straszne rzeczy się działy) więc nic nie dyskutuję, teraz takie tragedie były, że spokojnie można z budową poczekać w obliczu tego co było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.05.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Nieee, słonka sama nie wyprodukowałam, aż taka zdolna nie jestem. Wiele mam zalet ( w tym skromność hi hi) ale talentu plastycznego u mnie niet. Nie dziwię się Twojemu majstrowi, w obliczu rozmiaru tragedii, jaką widzę w telewizji, nie ma głowy do budowania. Pewnie ma milion swoich spraw do załatwienia. A o Tobie ładnie świadczy wyrozumiałość jaką wykazujesz.To co spotkało tysiące zalanych rodzin mnie przeraża. Czy naprawdę nie można było temu zapobiec posiadając doświadczenie z 1997 roku?Teraz tylko politycy wzajemnie będą się obwiniać, czy to wina rządu czy samorządów. A za parę lat będzie nie daj Boże powtórka, bo nic nie zrobią aby zapobiegać takim tragediom. Ach i jeszcze gratuluję DOMOWNIKA FORUM :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 23.05.2010 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 hej hej :wave: Wiesz jak to jest Atija - jak nie padał deszcz to szkoda było wydawać pieniądze na wały.. U nas wojna polityczna w mieście trwa w najlepsze, zwłaszcza, że niedługo wybory.. i dziękuję dziękuje, czuję się tu już jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.05.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 :wave:Super wiadomości!!! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.05.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ja do tej pory jestem w szoku! już panowie zamawiają pustaki, wapno, jednak jutro zaczną murować.. Jak mi się uda dziś tam wybrać to zrobię jakieś zdjęcia znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.05.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ale fajne wiadomości. Super. Teraz to już póójdzieee piorunem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.05.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Super wiadomości .U mnie skończyli szalunki na wieńce i zbrojenie i zaczeli maziac czarną mazią ,koparkowy wypokał kanały w garażach .Jutro zalewamy wieńce i będziemy chyba wozić piach do zasypania . Chyba zaraz pojadę na działkę ma 1,5 km wsadzić wierzbę hauruko i bez kupiłam w sobotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.05.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 cześć atija! cześć renatamama fajnie że masz tammiejsce na ogródek koło budowy u mnie wszystko zawalone gliną i inną ziemią i trocinami i wszystkim co tylko możliwe, nie ma mowy o sadzeniu czegokolwiek ale bez też mi się marzy i jarzębina i bardzo chciałam wierzbę, tylko nie ma miejsca na takie wielkie drzewo Piszesz, zę zalewacie wieńce - czyli gruszka jednak dojechała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Cześć PaniSmith Jest dokładnie tak, jak zauważyła atija piorunem idziecie:D A na ogródek będziesz miała czas i w przyszłym roku podejrzewam, że już bzy będą kwitły u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.05.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 to musiałabym chyba dość duże drzewko kupić i posadzić, żeby kwitło już w przyszłym roku.. Fajnie byłoby to zrobić na jesień..ale najpierw musimy wyrównać teren. A znów żeby to zrobić to najpierw musimy zrobić drenaż i podwyższyć fundamenty ogrodzenia, zeby nadsypać ziemi z przodu działki i w ten sposób wyrównać trochę spadek.. a puki co jestem chora. Strasznie wielkie mam węzły chłonne (albo migdałki - bo nie rozróżniam), nie jestem w stanie nic jeść takie są wielkie.. ledwo oddycham nie poszłam do pracy, czekam na lekarza w przychodni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts