Basia_KRK 28.05.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ale Wam fajnie ścianki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.05.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 rosną ścianki, ale majster straszy, że ma dużo roboty i już widać, że u nas z powinności jest bo go terminiy gonią.. Niechby chłopaki dokończyli SSO, przy ich tempie zajmie to może 2 tyg. i niech lecą dalej! My za ten czas sobie okna zamówimy, może podniesiemy to ogrodzenie i może znów będzie padać to wrócą do nas robić w środku domu Ze złych wiadomości ogrodniczych - piękna róża jaką miałam na działce (ale rozła dokładnie na wjeździe do działki) przesadzona w inne miejsce nie przyjęła się a była prześliczna - wysoka na 3m, kiedy kwitła to była obsypana kwiatami... ale niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 PaniSmith, szybkiego powrotu do zdrowia A jak dawno tą różę przesadzałaś, na pewno nic nie da się z nią zrobić już?? Padła definitywnie?? Wiesz, ja na różach się nie znam, ale jest tu taka jedna Królowa , która o różach wie wszystko, może zapukaj do niej i podpytaj, czy możesz jeszcze coś zrobić? Tu masz linka do jej komentarzy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?104760-Dworek-i-ogród-różany-Moni-komentarze/page668 Pozdrówka i zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.05.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 róża była przesadzana jesień w ubiegłym roku. I teraz na wiosnę już nie wypuściła listków jest sucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.05.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 zapraszam dziś niestety nie będzie zdjęć, bo jestem chora (prawie 38 stopni ) nie pojadę więc na budowę. Z tego co wiem to panowie już rozmieszczali jaskółki, robili ściany działowe na piętrze.. Drewno miało być jutro ale pan z tartaku może nie dojechać tyle mają zleceń i wtedy prace dachowe zaczną się od poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Kochaniutkazdrówka życzęna różach to się nie znam, ale może ona zmarzła? Z moich ośmiu tą zimę przetrwały tylko trzy. Najbardziej żal mi takiej wysokiej , jej kwiaty zaglądały mi do okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 My wybaczymy Ci brak zdjęć, ale jak Tobie się udało wysiedzieć w domu??? Zdrowiej nam szybciutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 29.05.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 yuka jak człowiek ma 38 stopni gorączki i nie może jeść z bólu to łóżko w domu jest jedynym miejscem do którego chce i ma siłę się wybrać. Byłam u lekarza - migdałki mi chcą wycinać.. a co do róży atija - no nie wiem w sumie czy nie umarzła, ale jeśli tak, byłby to wyjątkowy zbieg okoliczności, że to zaraz po przesadzeniu się stało.. w każdym razie czy to pierwszy powód czy drugi, niestety straciłam ten kwiat mąż dziś pojechał na budowę, może jakieś zdjęcia przywiezie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 No to czekamy na zdjęcia i życzymy zdrówka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 31.05.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzięki wszystkim zdjęcia już są - z soboty. Ale.. u męża na telefonie.. w pracy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Panismith ładne duże lilaki (bzy) są w szkółce w Mnikowie takie ok 1m80 po 26 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 02.06.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 świetna wiadomość a możesz napisać dokładniej gdzie to jest? Może posadzę na jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.06.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 szkólka Hajdrowscy w Mnikowie za Kryspinowe ,potem Cholerzym i Mników mają spory wybór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ho ,ho ależ ta Twoja ekipa zasuwa. Moi robią szybko, ale to co wyprawiają Twoi to ...szacun;) Pięknie prace postępują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 03.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam serdecznie . Jakoś mi ta okolica znajoma , wydaje mi się ,że jest to Podgórze ale pewny nie jestem nie mylę się??? Jeśli tak to będziemy mieli do siebie bardzo niedaleko i w sytuacjach,, kryzysowych" można będzie liczyć . Ewentualnie można wspomagać się dobrymi radami . Bo moja bryła domu ma być identyczna jak Twoja. Ja najprawdopodobniej swój dom zacznę budować jak się nic nie zmieni w Łagiewnikach. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 04.06.2010 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 nic się nie mylisz Łukaszu co cię tam zagoniło w ta małą uliczkę, że poznajesz domek? PIsz, chętnie porozmawaim z kimś z okolicy atija - moi spieszą się, bo mają dużo zlecen. I chcą zrobić jak najwięcej.. Ja mam nieco inną filozofię życiową, czasem trochę czasu dla rodziny i trochę odpoczynku lubię.. Ale z ich pracy jestem bardzo zadowolona - bo to nie tylko jest to, że robią szybko, ale też dobrze. Przykładają się do pracy. Inni ludzie ich chwalą. A to jest dla mnie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 10.06.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam Widze ze pracy idą do przodu(tez bym już chciał być na tym etapie co wy ). Szkoda autka ale nawet najlepszym się zdarza o coś zahaczyć . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 11.06.2010 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 teraz taka ładna pogoda, że szybko wam będą budować a jak chodzi o autko, to niestety konieczna jest wizyta u blacharza - tylni błotnik i drzwi pasażera. Ale to i tak jest autko dowożące rzeczy na budowę, wcale nie piękne i nowe, i w tym miejscu już było porysowane.. Przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Zmartwiłam się czytając o autku Najważniejsze jednak, że nikomu nic się nie stało. Dobry blacharz załatwi sprawę, szkoda tylko kaski bo mogła pójść na coś innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 11.06.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 jejku Pan&PaniSmith wasze prace rzeczywiście w ekspresowym tępie idą. Szkoda tego autka i nerwów bo takie rzeczy zawsze dużo nerwów kosztuję, ale dobrze że Pani mąż jest cały i zdrowy. U nas dzisiaj ścianki działowe na parterze się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts