PanPaniSmith 11.06.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 dziś mnie panowie na budowie pytali czy bardzo mężowi głowę zmyłam za ten samochód. Powiedziałam, ze nie. Naprawi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Heja SMITHY :cool: Budowa faktycznie w expresowym tempie wam idzie - GRATULACJE Co tam z Waszym daszkiem ???? przetrwal ulewe i nawalnice ? Trzymajcie sie cieplo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 14.06.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 byliśmy oglądać wczoraj budowę - wszystko na szczęście na swoim miejscu. Dziś od rana panowie układają dachówkę, a my głowimy się nad rodzajem marmolitu na komin i elewację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyra3009 16.06.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 hej, tak sobie czytam Twoje forum i zazdroszczę, że udało Wam się wyjść z ziemi przed powodzią. Domek rośnie Wam pieknie i BAAARDZZOOOO szybciutko!!! Bede zaglądać i podpytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.06.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Droga Pani Smith!!! Moje gratulacje, dwa miesiące i domek pod dachem. Bardzo się cieszę, że to tak sprawnie Wam idzie. Trzymam kciuki za ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 18.06.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 o ajk miło cię tu widzieć a to tam u was? Kilka razy zaglądałam do dziennika, ale tam cisza jak makiem zasiał była..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hejka Panstwo SMITH GRATULACJE SSO !!!!!!! Powiem tak ..... wykonczcie ten dom zanim on Was wykonczy ..... dacie rade Nazwisko do czegos zobowiazuje !!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 05.07.2010 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 dziś plany ambitne były - 7.30 ruszamy z ogrodzeniem.. No i nie wiem co to będzie bo leje.. Ale za pół h jadę na działkę zgodnie z umową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 05.07.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witaj Pan&PaniSmith Ładny ten twój SSO, mam nadzieję że my osiągniemy ten etap jeszcze w czasie tych wakacji Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 06.07.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 patrzyłam na waszą budowę - bardzo fajnie to wygląda, nabiera kształtów domek myślę, że do końca sierpnia spokojnie powinniście mieć SSO, choć potrzeba trochę przestoju na związanie stropu, ale.. u nas dach kładli 2 tygodnie.. WIęc wszystko jest możliwe. Oczywiście wszystko zależy od dachu - nasz jest dosyć prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.07.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ślicznie wam wyszło .Wasz domek jest z archomu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Panismith zdecydowaliście się już na okna ,ja dziś jadę do Liroja zobatrzyć brame garażową bo koleżanka mi powiedziała ,że na Hormana mają promocje z napędem 2,199. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 07.07.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 o fajna wiadomość z tą bramą! Nasz domek nie jest z archona - tam wszystkie domy mają wykusze, tarasiki, balkoniki a my tego nie chcieliśmy. Projest jest z "dobrego domu" u Sniechowskich. A okna wczoraj daliśmy do wyceny w jednej firmie, jak zrobią to pójdziemy jeszcze do kilku i zobaczymy co powiedzą i jakie będą różnice w finansach.. A wy skąd bierzecie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.07.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 My okna z Oknoplusa z Sidziny Złoty dąb ze schowanymi zawiasami .Muszę sobie na necie wasz domek luknać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.07.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Znalazłam fajny szkoda tylko ,ze tylko kibelek na dole u mnie własnie maż z rozprowadzeniem kanalizy w łazience na dole bo jutro bedzie chudy lany walczy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 07.07.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 my zrobiliśmy zmiany w projekcie. Kiblelek na parterze w innym miejscu z prysznicem, kuchnia tam gdzie miał być gościnny. Jeszcze przewidujemy prysznic w dużej sypialni na piętrze. W temacie okien - tez dajemy wycene do oknoplusa i jeszcze do innych, zobaczymy kto wygra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.07.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 No to fajnie ja też mam malutką łazienke na dole ale prysznic musi być ,kibelek i umywalka się zmieści ,może jeszcze pralka ,fajnie mieć na dole prysznić po przyjściu z ogrodu czy pracy można odrazu wskoczyć pod prysznic .A jaki kolorek okien ? byłam w tym leroy merlin i promocja jest na brązową bramę garażową ,ale na stronach Hormana jest 6 kolorów ale mój złoty dąb za dopłatą musze jechać i sprawdzić ile wyjdzie bo te 6 kolorów 2.113. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 08.07.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 my sami jescze nie wiemy jaki kolor okien.. najlepszy byłby szary, ale tam jest dopłata 35% chyba i 6 tygodni czekania, najtańszy biały.. Orzech to kolor standardowy i ma dopłaty 25% .. czeakamy na tą wycenę.. cena na tą brame bardzo fajna - czy ona jest podnoszona z jednego kawałka czy składana na 3 segmenty na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.07.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 segmentowa z napędem .A te uchylne do tysiaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Dziewczyny ta brama to super promocja. ja za swoją Wisniowskiego z napędem zapłaciłam 4000 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts