Renatamama3 26.07.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Jestem po rozmowie ,bardzo pozytywna ,pan Jan stwierdził niech zrobią strop ,maż wcześnie się spytał czy tak jak szef mówił ,że w sobote lejemy u nas powiedzieli ,że tak .I jak dalej zadowolona niebęde wchodzi do nas .Stwierdził ,że takie materiały jak mamy z najwyższej półki to aż chce się pracować i nierozumie takich budowlańców daliście im wszystko na tacy a tu tak robota idzie .Był w szoku porotherm-pustaki, nadproża gotowe ceramiczne ,kominy gotowe,więźba malowana stwierdził ,że nie rozumie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.07.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 bo to na prawdę dobry fachowiec jest. Nie polecałabym go gdyby nie zrobił na mnie dużego wrażenia, przecież chodzi o dom a nie o rower.. Atija - u nas wycena na 20 000zł była z materiałem ale bez kaloryferów, pieca i całej reszty tych zabawek.. Sama podłogówka - według pana - na parterze, wyszła 9 000zł. Projekt poszedł do innego wykonawcy, zobaczymy jak ten wyceni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.07.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Daj znać proszę, bo ciekawa jestem. Jak do tej pory to hydraulika szarpnęła nas najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 30.07.2010 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ponieważ mamy małą przerwę to pan się nie spieszy z wyceną. potrwa to ze 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Narazie zostaliśsmy przy naszych daliśmy im ostatnią szanse powiedziałam ,że ma być jak robią strop min 5 bo jest co robić przy stropie i narazie poskutkowało codziennie 5-6 robotników i prace widać a po 2 chcą kase a odmówiłam tydzień temu bo rezultaków brak to śmigają . Pan Orzeł dał nam fajną cene powiedział ,że super materiał mamy i na ściany i na dach i to co ty dałaś na dach u mnie mówił ,że zrobił by góre plus dach mam mu dać znać czy wchodzą czy daje szanse eszcze jedną moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.07.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 a brame zamówie tu http://aukcjewp.wp.pl/item1138662756_brama_2500x2125_z_napedem_zloty_dab_raty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 31.07.2010 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Narazie zostaliśsmy przy naszych daliśmy im ostatnią szanse powiedziałam ,że ma być jak robią strop min 5 bo jest co robić przy stropie i narazie poskutkowało codziennie 5-6 robotników i prace widać a po 2 chcą kase a odmówiłam tydzień temu bo rezultaków brak to śmigają . Pan Orzeł dał nam fajną cene powiedział ,że super materiał mamy i na ściany i na dach i to co ty dałaś na dach u mnie mówił ,że zrobił by góre plus dach mam mu dać znać czy wchodzą czy daje szanse eszcze jedną moim. to ja bym ci go radziła wziąć. ALe rób jak uważasz. Ładna brama. Ja zamówiłam okna już - wyszło nas 8 000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.07.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 U nas okna ponad 11 tys bo złoty dąb i dużo balkonowych zamawiać będe w Sidzinie .I we wtorek lub śsrode jedziemy zobaczyć tą brame http://aukcjewp.wp.pl/item1166099899_brama_zloty_dab_2_6x2_2m_wyprzedaz_hato.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.10.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 A co u Ciebie tak cicho ani w dzienniku ani na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 01.10.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 bo jakoś mało serca mam do tego ostatnio.. sprawy powoli się kręcą. Od wtorku wchodza z wod - kan.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.10.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 No w końcu kamień z serca oczywiście mojego ty niedobra hi hi .Kobieto kobieto ja też mam mało serca jakoś jade na budowe a postępów brak ,okna na 18 października Można było by zrobić porządki koło domu droge ,zrównać teren a tu pada ,pada i tak jakoś mi przykro i trace zapał więc witaj w klubie .A kiedy robisz tynki ? muszę tyrknąć do p.Janka jak tam z terminami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 01.10.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 u mnie też pan Janek ma robić, mówił coś o październiku, ale to chyba o końcówce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Smithka mnie zeżarło foty z dziennika... Cóś nas tu mają w głębokim poważaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Hej Smithka Jakiś Twój wpis wisi na blogu (Twoim;)) pod wpisem z czerwca jest 1 komentarz i to Twój wpis z 10 września:) Możesz go skopiować do "normalnego" dziennika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 01.10.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 to ja mam blog? heh skopiuję zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 ;) Przy swoim profilu pod fotką masz coś takiego jak "wpisy w dziennikach budowy: 21" jak najedziesz na to 21 to pojawi się łapka i można kliknąć na nią to przekieruje Cię do bloga (Twojego;)) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.10.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No gratulki koffana instalacji ,byle do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.10.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Puk puk co tu tak pusto .Pewnie robota na budowie idzie pełną parą i czasu brak dla nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.10.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Pozdrowionka przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.10.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jak tam tynki i hydraulika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts