lukasz_p 29.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja zostałem "zmuszony" do wyboru przyłącza napowietrznego. Po prostu miałem wybór - za dwa, trzy miesiące albo w przyszłym roku i to nie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja osobiście wybrałbym kabel w ziemi. Walczyłem z Enionem 1,5 roku, ponieważ musieli przebić się pod drogą, ale się udało. Teraz nie mam 30m warkocza, który wisiałby mi nad głową. Wybór jednak należy do Ciebie, ponieważ niektórym to może nie przeszkadzać. Jak dokonać powyższego? Co zrobić, jak argumentować gdzie się odwoływać? Chcą nam dać słup na działkę a ja nie chcę Powiedz niech ci dadzą skrzynkę w granicy, a resztę zrobisz samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts