gospie 28.01.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie robiłam rożnych poziomów podłogi. Teraz chce położyć gres i merbau i nie weim czy nie bedzie problemów wynikających z różnicy grubosci tych materiałów. Gres 9 mm, merbau pewnie 14. Jak u Was to wyglądało, czy dużo kleju szło pod płytki??pozdgospie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.01.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja robiałm 2 poziomy podłogi a i tak po połozeniu gresu mam "problem" z wysokoscia Pan od parkietów zaproponował: matę dp podniesienia poziomu parkietu do terakoty i po problemie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 29.01.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 hmm, tyle ze ja mam podłogówkę, więc chyba u mnie to sie nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 29.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nie robiłam rożnych poziomów podłogi. Teraz chce położyć gres i merbau i nie weim czy nie bedzie problemów wynikających z różnicy grubosci tych materiałów. Gres 9 mm, merbau pewnie 14. Jak u Was to wyglądało, czy dużo kleju szło pod płytki?? pozd gospie Lico podłogi ceramicznej powinno być na wysokości równej grubości podłogi drewnianej. Masa wyrównawcza pod płytki załatwi temat w zupełności. Pełny efekt przy niewielkim zachodzie i koszcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 29.01.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a co to za masa wyrównawcza? jak to sie stosuję? jaki koszt tego specyfiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 29.01.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 acha, i czy to nie wpłynie na gorszą prace podłogówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 29.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 acha, i czy to nie wpłynie na gorszą prace podłogówki? Wpływ masy wyrównawczej na przewodność cieplną całej posadzki będzie znikomy. Co do rodzaju masy to zdaj się na opinie glazurnika, jemu ten temat będzie bliższy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 29.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nie robiłam rożnych poziomów podłogi. Teraz chce położyć gres i merbau i nie weim czy nie bedzie problemów wynikających z różnicy grubosci tych materiałów. Gres 9 mm, merbau pewnie 14. Jak u Was to wyglądało, czy dużo kleju szło pod płytki?? pozd gospie Masz dobra sytuacje , bo te kilka brakujących milimetrów wypełni klej do płytek . Poziom drewna i gresu wyrówna się . Zużycie kleju zależy od ewentualnych nierówności wylewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 29.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 u mnie tak właśnie było,trochę kleju poszło a drewno grubości 21mm mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts