agnesik12 29.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witajcie, Zastanawiam się na metalowo-drewnianymi schodami. Coś podobnego do tych:http://www.grot.pl/schody.php?l=pl Ale stolarz z okolicy twierdzi że nie przy takich schodach nie może zrobić okrągłej balustrady tylko z pół wałek bądź kwadrat bo inaczej schody nie będą stabilne. czy to prawda? co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 29.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dobry temat zapodałaś...chociaż pewnie na forum jest już tego pełno:)Ja również mam podobny problem.Mam już zrobione schody (zabiegowe), balustrada to rurki chromowane z elementami drewnianymi..Mój stolarz bez problemu połączył elementy metalowe z drewnianymi (balustrada)..schody wcale nie są niestabilne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts