gunar122 29.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nazywam się Daniel i mam 30 lat. Zajmuję się wykonywaniem konstrukcji ciesielskich. Jestem człowiekiem, który bardzo lubi swoją pracę, dlatego też zawsze najpierw rozmawiam z klientami o zleceniu, przeglądam projekt, a dopiero na samym końcu rozmawiam o finansach. Posiadam też odpowiedni sprzęt do tego typu wykonywanych usług firmy niemieckiej Protool. Zachęcam wszystkich potencjalnych klientów do zastanowienia się, czy ich murarze albo ludzie z ulicy aby napewno poradzą sobie nawet z najprostszymi więżbami. Nieraz jestem zmuszony poprawiać dachy, a co za tym idzie rozbierać prawie skończone dachy, gdyż ich stan grozi zawaleniem, bądż nie da sie ich wypoziomować. Prawie wszystkie konstrukcje robię z polecenia ,a klientów mam za pomocą poczty pantoflowej.Proszę się zastanowić nad tym, że zazwyczaj budujecie dom raz na całe życie i lepiej sobie wziąć kogoś z polecenia. Zatem liczę na państwa rozsądek i mądrość przy wyborze cieśli. Ja w każdym bądż razie polecam siebie jako waszego cieślę.Email: [email protected] tel.889588679Działam na terenie Pomorza Srodkowego, Wielkopolski i wszędzie tam gdzie zajdzie potrzeba komuś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 12.02.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dobra robota !!!!!! ładnie wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 12.02.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dzięki staram się, a tyle jeszcze roboty do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 15.02.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ciesielka to mój żywioł-dajcie się klienci wyżyć najlepiej jakiś dach 500 metrów kwadratowych, bo mi protool zardzewieje bez zajęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 15.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dobre Mi przez tą zimę młotki zardzerwiały Sypie śniegiem nad bałtykiem ? U nas pogoda w krate , co się zdecydujemy wejśc na dach to zaraz śniegu nasypie i nic tylko pod monopolem siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 16.02.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 My zeszliśmy dopiero z grudniowego dachu-szok dla mnie i inwestorów. Wchodzę teraz na dach spokojnej rozbiórki - to efekt dawania paprakom dachu do roboty. Sciągamy teraz dachówkę i więżbę rozbieramy także opamiętajcie się ludzie w porę-nie dawajcie byle komu dachu tylko swoim fachowcom z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 17.02.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ostatnio to masz tych poprawek po paprakach Znów ta sama ekipa prześladuje inwestorów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 17.02.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Nie to ci sami hryki z białogardu, ale dopiero jadę z więżbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 19.02.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Wczoraj zaczeliśmy robote , koniec zbijania bąków i zabawy po nocach Wstawiłbyś trochę fotek tego spieprzonego dachu albo na pocztę poproszę. Chyba,że nie masz zrobionych ? Jakieś porównanie przed i po . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 20.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Daniel u nas się buduje coś podobnego , chłopaki zaczeli w Październiku , 2 miechy męczyli więźbę i wyszła podobnie, teraz są na etapie ściągania dachówki bo nie dało się pokryć Ja inwestorowi robiłem wycene na ten dach ale nie miałem siły przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 21.02.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Inwestor od tego dachu już spokojnie śpi. Robota teraz pasuje i wkolo wszyscy się pytaja czemu rozbieraliśmy dach.Nie chwaląc się ' jam ten dach usiek' Było tak: dzień na murłaty i wycinanko gradów i dwa dni montażu reszty.Moi poprzednicy robili 3 tygodnie z opłakanym skutkiem.Pytam po raz enty: po licho brać takich kałamarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 13.04.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dziękuję za odzew klientów i pozdrawiam ich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 18.05.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 21.06.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 zapraszam do współpracy inwestorów dekarzy i początkujących cieśli z zachodniopomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 18.12.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 zapraszam do współpracy inwestorów dekarzy i początkujących cieśli z zachodniopomorskiego ponawiam zaproszenie gunar cieśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts