Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykonuję konstrukcje ciesielskie (więżby)

Recommended Posts

Nazywam się Daniel i mam 30 lat. Zajmuję się wykonywaniem konstrukcji ciesielskich. Jestem człowiekiem, który bardzo lubi swoją pracę, dlatego też zawsze najpierw rozmawiam z klientami o zleceniu, przeglądam projekt, a dopiero na samym końcu rozmawiam o finansach. Posiadam też odpowiedni sprzęt do tego typu wykonywanych usług firmy niemieckiej Protool.

Zachęcam wszystkich potencjalnych klientów do zastanowienia się, czy ich murarze albo ludzie z ulicy aby napewno poradzą sobie nawet z najprostszymi więżbami. Nieraz jestem zmuszony poprawiać dachy, a co za tym idzie rozbierać prawie skończone dachy, gdyż ich stan grozi zawaleniem, bądż nie da sie ich wypoziomować. Prawie wszystkie konstrukcje robię z polecenia ,a klientów mam za pomocą poczty pantoflowej.

Proszę się zastanowić nad tym, że zazwyczaj budujecie dom raz na całe życie i lepiej sobie wziąć kogoś z polecenia. Zatem liczę na państwa rozsądek i mądrość przy wyborze cieśli.

Ja w każdym bądż razie polecam siebie jako waszego cieślę.

Email: [email protected] tel.889588679

Działam na terenie Pomorza Srodkowego, Wielkopolski i wszędzie tam gdzie zajdzie potrzeba komuś pomóc.

• 2 weeks później...
My zeszliśmy dopiero z grudniowego dachu-szok dla mnie i inwestorów. Wchodzę teraz na dach spokojnej rozbiórki - to efekt dawania paprakom dachu do roboty. Sciągamy teraz dachówkę i więżbę rozbieramy także opamiętajcie się ludzie w porę-nie dawajcie byle komu dachu tylko swoim fachowcom z polecenia.

Inwestor od tego dachu już spokojnie śpi. Robota teraz pasuje i wkolo wszyscy się pytaja czemu rozbieraliśmy dach.

Nie chwaląc się ' jam ten dach usiek'

Było tak: dzień na murłaty i wycinanko gradów i dwa dni montażu reszty.

Moi poprzednicy robili 3 tygodnie z opłakanym skutkiem.

Pytam po raz enty: po licho brać takich kałamarzy?

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...