Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam serdecznie wszystkich.

Recommended Posts

Witam.

:lol: Jak robiłem nadbudowę (mieszkanie na trzecim piętrze w 1993r) kupiłem książke przekład- budowa kanadyjczyka. Zrobiłem prawie kanadyjczyka :wink: a teraz remont ruinki też tak robię. Zanim wpakowałem się w ruinkę chciałem stawiać też taki domek . Projekt zrobiem lekko zmieniając konstrukcje szkieletu na moje wymagania :wink:

Pozdrawiam

Dzieki i pozdrawiam.

W koncu slysze ze ktos zabral sie do budowy od wlasciwego konca, od czytania. :)

Dzisiaj w pracy obejzalem ta "ruinke" no no poczekajmy jak to skonczysz.

Bedzie to cos, z remontami to jest tak ze morzesz odkryc pare niespodzianek

tak to juz jest.

Czy masz tu tez dziennk z nadbudowy 3-go pietra kanadyjczyka?

Zycze wytrwalosci. :D

To fakt ja ciągle zglądam co nowego dopisali :lol:

Powiedzmy zalałeś fundamenty, zabezpieczyłeś i co nikt tego nie sprawdza

zanim to zasypiesz.

Może tak zapytam, zatrudniając "kerownika" :wink: masz z głowy inspekcję?

Kierownik budowy odpowiedzialny jest za budowę i to tylko on kontroluje

wykonanie prac czy są zgodne ze sztuką budowlaną. Nikt z urzędu tego nie sprawdza?

• 1 month później...

No i stało się "wypadłem za burtę" z Forum. Mój laptop miał upgrade na Windows 7, ale nie udany. :-? To i inne projekty wyłączyły mnie na 5 tygodni.

Potem znowu problemy z logowaniem, dziwne bo w pracy komputer logował mnie automatycznie. :oops: Ta przerwa to jak odwykówka, mimo to zaglądałem tu kiedy miałem okazję.

Jeden z tych innych projektów to headboard do łóżka, originalny był ze skrzynią i nie kupiłem go. Odwlekało się i odwlekało, wreszcie miałem natchnienie żeby to zrobić, lubię takie wyzwania.

A oto i zdjęcie.

http://foto1.m.onet.pl/_m/ae9371431dcccfb7f48b29d2e654e955,10,19,0.jpg

• 3 weeks później...