Princesa 29.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 (edytowane) . Edytowane 3 Września 2016 przez Princesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 18.02.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Halo? .alo? ..lo? ...o? ...o? Jest tam kto? ...kto? ...kto? ...kto? Dzień dobry! Czy zastałam Princesę? Zaglądam gdzieś tam na forum, patrzę, a tu w avatarku ładny, zgrabny, domuś z piwniczką Właścicielką piękna Princesa! No ta ja tup... tup... tup... - za Princesą i domusiem do dziennika Czytam... czytam... No co jest - a gdzie reszta inwestorskich zmagań? Tak się fajnie zapowiada, że tu zostaję. Rozbijam namiot na działce w Krzysztoforzycach pod Krakowem i czekam na więcej P.S. Co za domek masz w avatarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 18.02.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Pierwszy wpis no wreszcie W avatarku mam wybrany przez nas projekt tylko w nowszej wersji elewacji - Rumiankowa Chata, właśnie piszę 3 wpis do dziennika z opisem projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 18.02.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Czekam... Czekam... Życzę powodzenia w spełnianiu marzeń, będę Wam kibicować! I podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik21 18.02.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Hej Princesa, fajnie się czyta twój dzienniczek i domek też wygląda sympatycznie . Etap budowy już za nami, zostało wykończenie. Jeśli chcesz namiar na rozsądną ekipę budowlaną, to mogę przesłać na priva ich dane, budują właśnie z Ytonga. Trzymam kciuki za waszą budowę i do "zobaczenia", pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 18.02.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Hej bardzo chętnie wezmę ten namiar bo nadal szukamy kogoś sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik21 18.02.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 wysłałam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 18.02.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzięki, zdjęcia z Waszej budowy obejrzałam, super szkoda że nie prowadzicie dziennika a jak finansowo usługi tej ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 18.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Całkiem ładny ten wybrany przez Was projekt. Nam również odpowiadałoby coś w tym typie. Orientujesz się może, czy istnieje wersja z garażem dwustanowiskowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 18.02.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nie ma, ale to nie problem, można przerobić, jak każdy projekt, kwestia adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik21 18.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 a jak finansowo usługi tej ekipy? Mieliśmy oferty kilku firm, było taniej i drożej. Wybraliśmy Cheopsa, cenowo był po środku, rozmawialismy też z poprzednimi inwestorami, widzieliśmy ich budowę. To był naprawdę dobry wybór, spokój na budowie i zero problemów, bezcenne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 fajny ten Wasz domek, jak ja szukałam, że go nie widziałam a i dziennik super się czyta, pozwolę sobie Was śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 19.02.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hmm jeśli szukałaś tak, jak my na początku zaznaczając zawsze opcję "bez piwnicy" no to nic dziwnego, że go nie znalazło Ale Pchełka też jest świetna, też się nam podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drbudzik 27.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witaj,Princesso,śliczny wasz domek,wszystko w nim akuratne.Warto zrobić swoją sypialnię obok łazienki i dodatkowe wejście do niej (PRZYDA SIĘ gdy dzieci zaczną być rozumne ).A co do wysokości parteru to koniecznie podnieś nie wiem co, bo po wykończeniu zrobi się pomieszczenie piwniczne,a 15 cm doda oddechu.Pozdrawiam,Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 27.02.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzięki no właśnie parter podniesiemy chyba po prostu zwiększając kubaturę (dokładając jednego pustaka) i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik21 12.03.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Hej Princesa, cu u Ciebie tak cichutko? Znaleźliście już ekipę?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.03.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A cichutko bo szanowny pan architekt tak ślamazarzy z zagospodarowaniem działki, że mija miesiąc prawie odkąd to miało być gotowe... Ekipy nadal brak, za tydzień mamy spotkanie z jedną z ekip polecanych przez znajomego, może ich weźmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.03.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Princesa - historia szukania działki zupełnie jak u nas Ja dodatkowo codziennie odwiedzałam sklep wioskowy w miejscowości gdzie szukałam działki. Nie tam żadna "żabka" czy inna franczyza tylko taki zwykły wsiowy sklep gdzie się chłopy zbierają. Wiadomo - wszyscy na miejscu - wszystkiego się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzień dobry.Wprosiłem się na wizytę. Domek mały , ale zgrabny. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.07.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No Inwestorzy , dawać do przodu. Nie rozczulać się nad sobą. Powiedziało się A to trzeba mówić B. Myśleć o materiałach wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts