Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

~RUMIANKOWA CHATA Marty i Konrada KOMENTARZE :)

Recommended Posts

Zdecydowanie bardziej podoba mi się opcja z szafką narożną, takie to bardziej wykończone jest no i bez tej szafki narożnej wg mnie powstaje taka niezagospodarowana pustka. CO do stylu to myślę, że powinnaś przemyśleć sprawę całościowo, na zasadzie jakie drzwi będziesz miała, dodatki, ogólny klimat domu. Mi osobiście nie podoba się mieszanina stylów na zasadzie każdy pokój na inną melodię. Jeśli konsekwentnie byś miała wszystko chociażby na tym poziomie tradycyjne to jak najbardziej ta kuchnia jest fajna

• Odpowiedzi 352
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

gdyby nie te otwarte półki, to dla mnie byłoby idealnie :)

ja po prostu nie przepadam za otwartymi, bo to zbieranie kurzu

a ten barek, pomysł rewelka, można coś na nim ciężkiego dowieść do stołu :)

Niby tak, ale te na wino są tak fajne że nie mogę się powstrzymać ;)

barek jest super, i ma taki sam blat jak kuchnia - dąb :) więc pasuje idealnie

pumpaluna ja też jakoś wcześniej nie zwracałam, sama się sobie dziwię ;)

W googlach i na forum jest kilka fajnych realizacji, np:

312072_287002264653924_100000324573600_1000121_1503368510_n.jpg

298405_287002311320586_100000324573600_1000124_677902314_n.jpg

297440_287002324653918_100000324573600_1000125_337614892_n.jpg

386005_287002354653915_100000324573600_1000126_2147137990_n.jpg

Princesa nie mów że ten Stat taki fajny... Bo ja cały czas gdzies go w tyle głowy mam ale niby jest skreślony... Nie rób mi tego:D

Projekt super, jak jest więcej miejsca niż 60 cm to faktycznie będzie OK:)

I jeżeli masz i nie pomstujesz na otwarte półki to znaczy ze się sprawdzą u Ciebie.

Super z tymi frontami, właśnie czytałam, że komuś na zmywarce po kilku latach zniszczył się front, a że już go wycofali ze sprzedaży wszystkie jej wymienili na nowe w ramach gwarancji :)

Moja ciocia miała od stolarza meble i po kilku latach chciała przerobić je trochę bo dokupiła zmywarkę, po facecie śladu nie mogła znaleźć, w końcu po kilku miesiącach szukania ktoś jej zrobił podobny front... ale jednak różnicę widać.

Akurat oba kolory okien nam pasują ;) więc to nie jest takie strasznie istotne, do każdego coś się dobierze. Choć wolę osobiście ten jaśniejszy (poprzedni).

Mój małż jednak dzisiaj oznajmił, że blat ma być drewniany i basta :p

A że mi to też po myśli to chyba jednak zostanie wersja, którą wrzuciłam ostatnio ;)

Ale koniec końców dopiero w połowie 2012 będziemy zamawiać kuchnię więc wszystko jeszcze może się zdarzyć ;)

Marcela_a wizualizacje robię w Ikea plannerze dostępnym z ich strony www, projekt można zapisać na rok czasu na ich serwerze. Można też pobrać taki program na dysk i zapisywać sobie na dysku. Ja wolę jednak korzystać z wersji portable bo mam dostęp do projektu z każdego komputera :p

oo Ikea planner. Tez tam zrobilam sobie wizualizacje. Nie wiem czemu Twojej ni erozpoznalam. No ale moja az tak profesjonalna nie byla :) Musze pobawic sie tam jeszcze. Ale pomysl na kuchnie znakomity. Naprawde wyglada na to ze bedzie cudnie.

Princesa

Mnie osobiście do takiej kuchni bardziej pasuje tan blat drewniany:) Ale to tylko moje zdanie:)

Co do okien (jednak platiki??:D)nie doradzę niestety chociaz tez wolałabym obustronnie w takim samym kolorze:)

W tym Ikea Planner robiłam tez swoją kuchnię ale jakoś miałam problem żeby u nich na serwerze zapisać i za każdym razem musiałam ją tworzyć na nowo:/