Rocia 14.08.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jak tam się przedstawia sprawa drzwiowo - bramowa? Wybraliście już coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 21.08.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Tak Drzwi zamówiliśmy w AFB brama Wiśniowskiego (kolor siena noce odpowiednik Tiamy) Jak będzie zamontowane to się oczywiście pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Cześć Princesa:) Dawno Cię nie było... A termin montażu macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 25.08.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Hej, właśnie nie mam czasu ciągle na forum i wypadłam całkowicie z rytmu przez to Montaż jakoś z końcem września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.08.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Próbuję Cię gonić ale niestety nic z tego:)U nas dopiero tynki zaczynają... Mam nadzieję że pochwalisz się jak juz drzwi będą na swoim miejscu:)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Najgorsze momenty na budowie to chyba takie czekanie na zakupione rzeczy. Tak myślę Jak już się na coś zdecyduję, to chciałabym to szybciutko mieć u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 27.08.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Rocia no dokładnie, ale akurat rozumiem, że drzwi z indywidualnym wzorem muszą zrobić dla nas specjalnie i to trwa, ale takie różne gotowce, typu brama w standardowym wymiarze to by mogli szybciej montować A teraz trwa u nas zabudowa poddasza, póki co podłoga na strychu z desek po szalunkach już prawie gotowa. Niestety przez pewien wypadek mamy bardzo utrudnione prace - jedna para rąk mniej do pomocy i to taka wprawna w majsterkowaniu więc jest ciężko ale musimy się wyrobić do końca września bo nas bank zje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Wzór ciekawy i mi się podoba. Kolor Tiama? Faktycznie tego nie widać na fotkach, czekam na lepsze ujęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.10.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Finlandia dzięki kolor tiama jest na oknach drzwi są w palisandrze ale pasują kolorystycznie do okien tiama i podbitki, wiadomo nie są w 100% identyczne ale bardzo zbliżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 03.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Jaki "domowy" robi się Wasz domek Można już kulturalnie wejść do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 03.11.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Można można a jeszcze kulturalniej będzie jak schody na poddasze się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Princeso wpadam z rewizytą, drzwi przecudne! poczytałam sobie dziennik i humor od razu mi się poprawił, świetnie opisujesz Wasze zmagania, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 05.11.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witaj nita83 dzięki za miłe słowa. Z drzwi jesteśmy bardzo zadowoleni, nie mogę się na nie napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.11.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Wybraliśmy kolor schodów, kilka dni temu byliśmy na spotkaniu z p. Andrzejem kolor na zdjęciu w 100% nie oddaje tego co jest na żywo. W rzeczywistości jest odrobinę bardziej dębowo-zielonkawy. Generalnie bardzo naturalny kolor + mocne usłojenie schodów nie mogę się doczekać. Balustrady jeszcze nie wybraliśmy, umówiliśmy się na dokończenie jej w przyszłym roku. Teraz będą schody i pochwyt i pewnie same górne części balustrady (drewniane) a wypełnienie będzie potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 schodki juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.11.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tak będzie kilkudniowy poślizg ale powinny być jeszcze w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.12.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Świąt wypełnionych radością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, szczęścia i powodzeniażycząJoanna i Marcin http://img.wallpaperstock.net:81/kitty-santa-wallpapers_4342_1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 05.03.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Hej Princesa! Schodki gotowe??? Wrzuć fotki, bo jestem ich bardzo ciekawa No i oczywiście fotki poddasza. Podziwiam Waszą pracę. My niestety ni posiadamy tyle zdolności i musimy się zdawać na specjalistów różnej maści. W maju lub czerwcu przychodzą Panowie od tynków wenętrznych. Zobaczymy jak im wyjdzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 05.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Właśnie zauważyłam, że mamy ten sam kolor okien:) Tylko z innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 09.04.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witaj Dorcia U nas tyle jest pracy i innych zajęć że zupełnie nie mam czasu tu zaglądać. Schody są, wrzucę niebawem zdjęcia do dziennika Poddasze zabudowane Teraz zeszliśmy na dół. Zrobiony jest sufit w 1 pokoju i pomału kształtuje się zabudowa łazienki... jeszcze tyle przed nami... Obiecuję wrzucić zdjęcia niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts