Lukarna 10.04.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Cześć Princesa:) Ale nam dawkujesz powoli siebie i informacje:) Trzymam kciuki za całą resztę i czekam na fotki:)Odezwij się czasem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 17.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Się wpraszam Gdzie się budujecie? Bo dostałam info, że będziemy ponoć niedalekimi sąsiadkami, a nie wiem, czy to prawda Możesz napisać, jaka firma robiła wam wentylację mech. i na jaką centralę się zdecydowaliście? Bo my właśnie przed wyborem firmy stoimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 01.05.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 migotka na prv napiszę lokalizację a tutaj o wentylacji: instalację zrobiła firma ASK, jesteśmy zadowoleni ze współpracy i ceny jednostki nie mamy jeszcze, nie wiem kiedy dokupimy, generalnie mamy przy okazji kominów od pieca i kominka także went. grawitacyjną (do zaślepienia po uruchomieniu rekuperacji) więc pewnie na początku będzie taka a jak uzbieramy na rekuperator to się zaślepi i podłączymy, wstępnie mamy ustalony brink excellent ale to dopiero się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.05.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Wow... jakie zmiany... Pierwsze co mnie uderzyło na Twoich zdjęciach: jak tu czysto, pomimo jakby nie było brudzących prac. nawet wełna równiutko poustawiana. Piękne schody się zapowiadają, znaczy się już są, tylko wypełnienie balustrady i kolejna rzecz odfajkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 13.05.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dzięki Rocia Porządek to względna sprawa sprzątaliśmy po każdym etapie tak z grubsza. Wykonawcy też po sobie raczej zostawiali mało bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 25.06.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam, pięknie się u Was zapowiada. Schody cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Płytki zakupione? Elektryka rozprowadzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.07.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Rocia zakupione, wszystko idzie do przodu, wrzuciłam trochę zdjęć do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 No rzeczywiście powodów do siwienia mieliście niemało. Na szczęście to już za Wami. Piękne zdjęcia na deser Szczególnie planów podłogowych i... róży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cześć Princesa:)Co u Was słychać? jak się posuwają prace na froncie? Łazienka skończona? Moja górna będzie wyglądac podobnie: drewnopodobne na podłodze i białe na ścianach;) Pozdrawiam i czekam na jakies info:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.10.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Hej, postępy są spore, nadrobię na dniach bo dzisiaj się przeprowadzamy! Jeszcze wiele rzeczy w proszku, nieskończonych ale jest gotowa łazienka, częściowo kuchnia więc nie chcemy już dłużej czekać Niebawem wrzucę fotorelację, jak się ogarniemy w naszym domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ale trafiłam z terminem:wave: To trzymam kciuki mocno mocno i czekam na relację Spokojnej pierwszej nocki&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.10.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No miałaś wyczucie genialne. Powinnaś grać na giełdzie albo obstawiać wyścigi Dzięki za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 powodzenia przy przeprowadzce i cieszcie się swoim wymarzonym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.10.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 powodzenia przy przeprowadzce i cieszcie się swoim wymarzonym domkiem R&K witaj dziękujemy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.11.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Cześć Wam po długiej przerwie I jak się mieszka? Pochwalcie się, pokażcie co nieco, nie ukrywam, że bardzo jestem ciekawa Waszej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 05.11.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kuchnia jest jeszcze niekompletna, za kilka dni zamocujemy cokoły i szuflady w ostatniej szafce ale nadal będzie brakowało górnych szafek, lamp itd. więc pochwalę się ale to jeszcze nie będzie TO Mieszka się super. Jeszcze trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 bardzo ładna, spokojna łazienka gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.11.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Princesa - fajna łazienka Wam wyszła. Widać że mieliście na nia pomysł - od początku do końca. I wydaje mi się że zasłonka rewelacyjnie wpisała się w klimat:) Fajnie że mieszkacie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 06.11.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dzięki dziewczyny Właśnie o spokojną łazienkę chodziło po płytkowym chaosie, jaki był w wynajmowanym mieszkaniu (wszystkie wzory i dekory z kolekcji wymieszane jak leci, dobrze, że chociaż w stonowanych kolorach...) Jak znajdziemy lustro i brakujące dodatki to odświeżę galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts