emi601 26.01.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ładny domek, ładny dziennik trzymam kciuki i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris.p 29.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, Zapowiada się fajny domek:):) Będę obserwował Pozdr P.S. W jakim programie robisz wizualizację kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.01.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Wizualki są w Ikea plannerze robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris.p 29.01.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dzięki:) a w której wersji IKea plannera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.01.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Wiesz co ja je robiłam przez stronę ikei, nie mam zainstalowanego ich programu jako tako na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Cześć Princesa:)Wpadłam z rewanżowa wizytą. Uaktualniaj ten dziennik bo fajnie piszesz. A nawet nie wiem czy tego geodetę Wam w końcu przywiało czy nie;) Kiedy zaczynacie?A ostateczna wersja kuchni super Fajnie, że zostało to przejście. Kuchnia przestronna i elegancka:) A na jak długo planujecie budowę? macie jakiś harmonogram?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.02.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 To trzymam kciuki żeby było "jako tako" chociaż Ech, gdyby nie ta kasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.02.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ja zagrałam.W sobotę. I nie będę się wyrażać brzydko ile wygrałam:/A tak by się jakiś milionik przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.02.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) Moim zdaniem blat: - nie pasuje - za blisko szafek - wygląda na wstawiony tam trochę na siłę Nie wiem jak często pieczesz, ale o ile nie robisz tego 3 razy dziennie, jego przydatność będzie przyzerowa. A tak z ciekawości - po co Ci 2 piekarniki? Edytowane 5 Lutego 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.02.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Princesa nie kombinuj, przecież do blatu obok zlewu tez z piekarnika masz metr:)I spokojnie odstawiasz gorącą blachę na ociekacz od zlewu.Ja bym tego murka nie robiła bo on tak trochę ni przypiął ni wypiął. No i halo halo, gdzie się podziało drugie okno kuchenne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 15.02.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a gdzie do diabła Wy ten domek widzicie ? ja nie widzę widzę projekt kuchni i rzut parteru ale bryły domku niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.02.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Po zrobieniu myku na Photoshopie i zmazaniu 1 okna w kuchni wychodzi, że będzie elewacja frontowa tak wyglądała: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183188_190094961011322_100000324573600_567781_2832364_n.jpg Okiennic raczej robić nie będziemy więc też usunęłam. Proporcje są tylko na oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 15.02.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Fajny ,podobny do mojego.Kibicuję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.02.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Uff, znalazłaś się Już myślałam że zaginęłaś Faktycznie elewacja OK z jednym oknem. I kuchnia się robi coraz praktyczniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 22.02.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 A to byłam poszukiwana? No chyba 90% pytanych osób jest na tak dla 1 okna na tej ścianie więc nie ma zmiłuj - będzie 1. Tylko nie wiem, czy ono starczy żeby oświetlić wnętrze? Kuchnia jest w połowie otwarta na salon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 04.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witam serdecznie zaradnych inwestorów a zwłaszcza przezabawną inwestorkę, która prowadzi owy dziennik W związku z podobnym stanem …. budowlanym a raczej jego brakiem pozwolę sobie przyłączyć się i zagościć u Was na dłużej. Trzymam kciuki i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 16.05.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam się i ja W "bociankach" znalazłam Dziennik, poczytałam - i tak sobie pomyślałam... dobrze, że ja na ten Twój dziennik trafiłam,jak już coś się dzieje więcej, bo pióro masz lekkie i zabawne, człowiek chciałby poczytać więcej - a tu masz ci los, przerwy w wątku po kilka miesięcy Ciekawa jestem jak tam postępy na budowie? U nas fundament powoli wyłazi z ziemi. Także nam odradzano piwnicę - argumenty również te same - i za drogo, i niepotrzebnie, i tak w ogóle to po co..?? Ale my uparci jesteśmy, a warunki terenowe takie, że drożej by nam chyba wyszło niwelatę terenu robić niż piwnice kopać - takoż i piwnica została I dylemata podobnego mam z rodzaju tych kuchennych - i u mnie kuchnia ok. 17 m ma mieć Tylko jest osobno, nie łączona z salonem - i ja sobie w niej wymarzyłam małą kuchenkę kaflową i piec chlebowy na dodatek ... :bash: No, takie wiejskie klimaty, heh. I już wylewka pod komin dodatkowy zrobiona, wzmocniona... I nadal każdy stuka się w głowę, jak usłyszy Zaczynam i ja si.ę zastanawiać, czy warto. Tylko. że tak mi się marzyło... Ech. Podsumowując - łączę się w bólu kuchenno-dylematowym (choć ty już masz pewnie decyzje podjęte) i pozdrawiam! I oczywiście czekam na ciąg dalszy, nooo.... :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.05.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 nadrobię niebawem bo teraz pochłonęła mnie praca mgr w pełni Póki co z nowości tylko wylane ławy fundamentowe + drenaż + posadzki w piwnicy pozdrawiam i zapraszam za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.05.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Droga ma podbudowę pierwsza klasa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Cześć Princesa:)Ale Cię nie byyyyło:)Trzymam kciuki za szybkie ukończenie mgr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts