Lukarna 25.08.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Moim skromnym zdaniem chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby niestety zrezygnować ze schodów dywanowych. Wiem, że nie takiej odpowiedzi oczekujesz ale przecież odkryte to zostać nie może ze wzgledów bezpieczeństwa, sama wiesz, a: - barierka sama piszesz że dziwnie - płyta k-g to już nie będa te same schody dywanowe niestety:/ - najlepiej to przeszklenie chyba ale co to za widok na zejście do piwnicy... A swoją drogą to nie dziwię sie że walczysz bo schody dywanowe sa piękne... U kogoś w dzienniku widziałam takie osłonięte szybą ale nie pamietam u kogo niestety:/ ps. ale teraz juz mogę sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 25.08.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Nic tylko się pociąć A może to przeszklenie takie nie w pełni przejrzyste? Żeby dziurę zasłonić ale schody odkryć (dywanowe).? Kurcze sama nie wiem, tak mi się marzyły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.08.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 trochę się z tym kredytem u was ciągnie, my w sumie decyzję mieliśmy w 3 czy 4 dni po złożeniu dokumentów a umowa do podpisania gotowa była tydzień później no ale dzięki Tobie znam nowe określenie - schody dywanowe, w życiu bym nie wpadła że to po prostu takie wiszące jednorodne schody, myślałam że jakimś dywanem wykładane czy cuś ja nie doradzę, mamy schody lane ze spiżarka pod nimi. mogłabyś ewentualnie pokombinować z przeszkleniem np mlecznym albo jakieś barwne szkło dające kontrast do ścian, trochę mi to ciężko sobie wyobrazić chyba musieliby wizualkę ci zrobić żeby łatwiej podjąć było decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Wiesz co ja Cię trochę pomęczę jednak: jak zrobisz przeszklenie nie w pełni przejrzyste to schodów i tak tylko zarys będzie widać...Najlepiej by tam byłoby chyba zrobić szkło przejrzyste, tylko własnie co z tą dziurą:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 25.08.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 pumpaluna to też trochę przez brak kompletu dokumentów. Wniosek jako taki złożylismy dopiero 2 dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 26.08.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Princesa i temat schodowy jakos ruszony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 26.08.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Lukarna, na razie nie... ja myślę, że zrobimy dywanowe i się zobaczy ile będzie do przesłonięcia (w końcu kurcze to są dwubiegowe schody więc wysokośc 1 biegu nie jest jakaś dramatyczna, co innego gdyby były jednoczęściowe bez zakrętu...) i albo KG albo szkło, co ja będę się martwić dzisiaj, jak nie mam jeszcze dachu Poza tym muszę jechać na budowę i obczaić czy ewentualnie drzwi piwnicy zmieszczą się na dole schodów do piwnicy, bo tam jest maciupeńki hol i nie wiem, czy tak się da... a teraz nie mam czasu i na dodatek żołądek mi wysiadł, od 2 dni zdycham dosłownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 jelitówka czy wrzody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 26.08.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ale za to mogę się pochwalić roślinkami do ogrodu. Na balkonie (póki co) kwitnie mi Magnolia Alexandrina zdjęcia własnej nie posiadam, ale ma takie kwiaty (był 1, teraz jest następny, w sumie 2 ale to bardzo młode drzewko) http://images.kurowski.pl/foto/magnolia_soulangeana_aleksandrina.jpg Poza tym trzyma się dobrze Kalina 2 rodzaje bluszczu Krzaczek Mirtu Cyprys Truskawki wiszące polecam - owocują nadal. I sporo innych drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Oj to współczuję... Ale roślinek gratuluję Ja nawet nie myślałam jeszcze o tym:/ Jak na razie to wszystko po kolei wywalaliśmy, została wyżej wspomniana czereśnia i 3-4 orzechy które tez pójdą pod nóż... Projekt ogrodu robi mi profesjonalistka, to jedyne z czym "zaszaleję" ale zupełnie się na tym nie znam i nigdy tego nie robiłam, poprosiłam więc o projekt mało pracochłonny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 27.08.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Koeljny dzień sensacji, nie wiem co robić... macie jakieś sposoby na uspokojenie bulgoczącego żołądka i jelit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 27.08.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 raingast i espumisan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 27.08.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 I jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.08.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 A już super Najlepszym lekarstwem okazała się wyprawa do KFC po zjedzeniu twistera i frytek i zalaniu tego colą od razu mi przeszło no może nie od razu, ale kolejnego dnia już było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 oooo narobiłaś mi ochoty na hot wings, o tej porze, by(m)ś się wstydziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Princesa co u Ciebie tak cicho...Pokaż więźbę, czeeeekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 11.09.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Oj bo ja tak z doskoku. Wczoraj zamówiliśmy dach, więźba ukazała się w dzienniku i mam pomysł na schody!!! ale wrzucę wieczorem jak zeskanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts