skrzypp 29.01.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam , mam w domu piec gazowy, wsyzstko gotowe do podłączenia, jak myslicie czy podłaczać to teraz. w domu mam z 0 C , wielkie mrozy juz przeszły taka mam nadzieje, ale nie wiadomo co jeszcze bedzie, cały dom też pewnie niezle wychlodzony,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 29.01.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ale po co chcesz podlaczac ? planujesz jakies prace czy obawiasz sie, zeby mury nie zmarzly ? masz wode odlaczona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzypp 29.01.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wodę mam spuszczona, zabardzo nie mam nic do zrobienia, czekam na kredyt i ruszam z wykonczeniówka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts