nania 05.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 witaj nania, na schodach - żywica. Nie chciałam żeby schody były zbyt wyraziste (wchodzą w przestrzeń dzienną) stąd biała matowa żywica. Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce OOo to suuper wygląda, to ja cię baaardzo proszę o nazwę co to za żywica, bo rozumiem że to żywica epoksydowa?? ale jaki producent. A czy możesz mi powiedzieć czym były wyrównywane albo robiony podkład pod tą żywicę? i jak będzie to "dopieszczane" będę baaaardzo wdzięczna! Noo i oczywiście czekam na efekt finalny schodów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 10.03.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 schody z żywicy (tak, epoksydowej) to drażliwy temat robią się i robią z masą poprawek - bo wykonawcy nie potrafią sobie poradzić z podstopnicami a na domiar wszystkiego moje schody ledwo, ledwo spełniały normy tzn były bardzo nierówne przygotowanie schodów przez zeszlifowanie + wylewka samopoziomująca żywica z firmy Matexi na żywicę pójdzie jeszcze środek matujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 10.03.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Mohag, dzięki w kabinie - biały chiński poler i mozaika corfa grafit a we wnęce kibelkowej nie będzie nic specjalnego: mała szafka wisząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 14.03.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Pojawila sie barierka przy schodach: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0310/dsc_0244d493.jpg i... chyba mi się nie podoba miało być "lżej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.03.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Super mnie sie podoba Sciagniesz folie i bedzie lzej do tego jestes przyzwyczajona do pustki i obojetnie co bys zamontowala, to bylo by dla Ciebie ciezej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.03.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Śliczny domek się zapowiada Barierka wygląda fajnie, zobaczysz ąe za kilka dni zacznie Ci się podobać czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 16.03.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dziekuje dobre kobiety:) masz racje Mohag - brakuje mi wizualnie dotychczasowej pustki;) no ale im mniej pusto tym blizej do wprowadzki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no ale im mniej pusto tym blizej do wprowadzki;) i tego sie trzymaj tak sie patrze na to foto i podoba mi sie optycznie ten gorny ciag schodow - takie biale zygzaki przez ta ciemniejsza sciane wyszly planujesz cos na ta sciane w przy nizszym ciagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Schody nie sa zle! Chociaz po super stopniach inna barierke bym tu widziala - ale jest biala i wyglada niezle:) Naprawde 20go czyli w najblizsza sobote wprowadzacie sie? Ale tempo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 19.03.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 niestety aż tak dobrze nie ma: z 20 zrobil sie 27 marca. Oczywiście wielu rzeczy jeszcze nie będzie (czyli np kuchni).Nasz dobytek ma dojechać 29 marca i do tego czasu podstawy beda (a wlasciwie juz sa) zrobione.Na najblizszy tydzień został montaż niektórych mebli no i sprzątanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.03.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Powodzenia! O fotki wrzuc jesli znajdziesz chwile, ciekawa jestem bardzo Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 19.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Bardzo ładnie zapowiada się wasza szeregówka. Podoba mi się wasza koza. My też planujemy takie cuś w salonie, ale na razie mamy tylko dziurę w kominie i podłodze (mieszkamy od lipca 2009) oraz płytki w miejscu, gdzie ma stać. Jestem ciekawa, gdzie kupiliście waszą kozę. Rozglądałam się wstępnie, ale jeszcze nie jesteśmy zdecydowani na konkretny model, bo wybór jest duży. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za dalszy postęp prac wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka04 20.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Fajnie to wszystko wygląda Ale Wam zazroszczę Już niedługo się wprowadzicie i będziecie dopieszczać swoje kąciki A ja dopiero zaczynam na wiosne Będę do Was zaglądać bo bardzo ciekawa jestem efektu finalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 26.03.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 duśka, kozę jak i prawie wszystko kupiłam przez internet. Dokładnie tu: http://www.komo.pl/katalog/produkt/2045/piec-kominkowy-wolnostojacy-argos.html i dwie fotki z zeszłego tygodnia - mała łazienka:http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0310/dsc_02484f91.jpg ściana między pokojem dziennym i kuchnią:http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0310/dsc_0245f577.jpg w tym tygodniu zamontowano część mebli - ale nie było mnie na miejscu więc efekty zobaczę dopiero dziś po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 O jak pięknie i domowo sie robi ta ściana to tapeta czy taki malunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 26.03.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dziękuję taki malunek: ściana została najpierw pomalowana na biało, potem naklejone zostały taśmy w taki przypadkowy wzór, potem pomalowane farbą "perłową"i na koniec taśmy zdjęte. Ten sam "motyw" mamy też w 2 innych pomieszczeniach. Miała być tapeta ale jakoś do żadnej nie mogłam się w 100% przekonać. Najwyżej kiedyś zmienię A dziś wpadłam na chwilę w ciągu dnia i wreszcie zobaczyłam meble oraz "okiennice": http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0310/dsc_0250b0e6.jpg jutro ostatnia tura sprzątania + impregnowanie fug i się wprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.03.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Okiennice booskie! Co to jest? Bo nie shuttersy (piekne, ale strasznie drogie?) Prowadnice jak od drzwi suwanych, a wypelnienie lamelkowe jak drzwiczek, tylko ze duzo wiekszy rozmiar. Zdradzisz skad i za ile? Dzieki PS ale Wam zazdroszcze przeprowadzki -suuper!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 26.03.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzieki robił na zamówienie stolarz z ok. Olsztyna. nazwał je "okiennice drewniane suwane", są z bielonego dębu (tańsze byłyby w sośnie, którą też mogł pobielić ale ja chciałam, żeby się zgrało z podłogą). Wszystkie się zsuwają na lewo, tak, że mogą być nałożone jedna na drugą. cena na priv Nie zazdrość - też sie wkrótce przeprowadzisz i to do dużo bardziej urządzonego domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 rysik no jest cacanie ze tak sie wyraze zycze udanej, przyjemnej i nie stresujacej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 26.03.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Mohag, nie dziękuję - mam nadzieję, że pójdzie szybko, mimo że nie mam "bananowych" kartonów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts