Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mała szeregówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
witam zapowiada sie świetne wnetrze, okiennice sa świetne, ale ja mam pytanie odnoscie tej perłowej farby??? kiedys chcialam taka kupic z Tikkurili ale nikt nie byl w stanie powiedziec czy ona bedzie wlasnie perłowa na scianie wiec jesli mozesz napisz jaka to farba bede wdzieczna:) pzdr i czekam na reszte domku

• 3 months później...
  • 2 weeks później...

Nie taka mała ta woja szeregówka. Moja niewiele większa, a wydaje mi się, że miejsca aż nadto. Schody wyglądają fajnie. Jeszcze nigdzie nie widziałam białych, metalowych barierek. Pomysł bombowy! Jeśli chodzi i żywicę, to nie chcę martwić. Ja mam taką w jednej łazience i kuchni i już cała porysowana. W rysy wchodzi brud, którego nie da się wymyć. Do tego żółknie pod wpływem światła. Ale ja mam deitermanna położonego, przez "fachowca". Mam nadzieję, że po trzech miesiącach użytkowania pocieszysz mnie i powiesz, że u Ciebie się sprawdziła, to może skuszę się na poprawkę. Dziś jak patrze na swoją, to chce mi się płakać, nie tylko ze względu na rysy, ale też na liczne pęknięcia i niedoróbki. Sprawa już w sądzie, zobaczymy co z tego wyniknie.

Trochę postraszyłam, ale przeciez jest tyle ludzi, którzy sobie ją chwalą. Chyba duuużo zależy od wykonawcy.

A tak poza marudzeniem, to dom przecudny. fajny pomysł z naklejanymi taśmami na ścianie i parkiet mój ulubiony i koza bajeczna. AAA i zazdraszczam sauny!

Witaj

bardzo się cieszę. że do Ciebie zajrzałam, bo u mnie w domu będzie identyczna koza:))

powiedz, czy już ją odpalałaś?jesteś zadowolona?i czy polecasz sprzedającego?montowali wam?

co masz na ścianie za nią?te same płytki co na podłodze?gres?i dlaczego tylko za jedną ścianą?

ja właśnie zastanawiam się nad wykończeniem za kozą, tyle że u mnie będzie we wnęce

Okiennice są super!

Czekam na więcej fotek

Pieknie! Podoba mi sie wszystko! No moze oporcz zlota, ale mysle, ze z czasem albo przestaniesz je zauwazac albo tak Cie zdenerwuje, ze przemalujesz/zmienisz?

Okiennice, parkiet i lazienki piekne! Czekam na wiecej. I dodam jeszcze, ze wcale nie widac, ze metraz taki maly (maly w porownaniu do domów jednorodzinnych).

• 4 weeks później...