Famelia 26.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jestem oczarowana, zachwycona i obezwładniona tymi przecudownymi okiennicami! I właśnie pożałowałam, że mamy rolety zewnętrzne, bo mąż nie da się namówić na takie dzieło sztuki Gratuluję pomysłu, wygląda przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.03.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Sa piekne! Moze kiedys... Super ze sie przeprowadzacie, oby wszystko obylo sie szybko i bez niepotrzebnych strat! (ja za kazdym razem coś gubię albo tłukę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 26.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ale super te okiennice!!!!gratuluje szybiego, rychłego finiszu.... PSa moge wykonawcę i cene okiennic na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akashaj 13.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jestem w szoku , jesteś druga po McDonald gdzie widzę moję wymarzone panele ( ty nazywasz je okiennicami.) Od kiedy McDonald wprowadził nowy wystrój wnętrz zaplanowałam umieścić je w moim salonie. Moje gratulacje, wyglądają bosko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 13.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 witam zapowiada sie świetne wnetrze, okiennice sa świetne, ale ja mam pytanie odnoscie tej perłowej farby??? kiedys chcialam taka kupic z Tikkurili ale nikt nie byl w stanie powiedziec czy ona bedzie wlasnie perłowa na scianie wiec jesli mozesz napisz jaka to farba bede wdzieczna:) pzdr i czekam na reszte domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akashaj 20.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Perłowa poświata dekoral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 01.08.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 co taka cisza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 10.08.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 no właśnie...co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 10.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Nie taka mała ta woja szeregówka. Moja niewiele większa, a wydaje mi się, że miejsca aż nadto. Schody wyglądają fajnie. Jeszcze nigdzie nie widziałam białych, metalowych barierek. Pomysł bombowy! Jeśli chodzi i żywicę, to nie chcę martwić. Ja mam taką w jednej łazience i kuchni i już cała porysowana. W rysy wchodzi brud, którego nie da się wymyć. Do tego żółknie pod wpływem światła. Ale ja mam deitermanna położonego, przez "fachowca". Mam nadzieję, że po trzech miesiącach użytkowania pocieszysz mnie i powiesz, że u Ciebie się sprawdziła, to może skuszę się na poprawkę. Dziś jak patrze na swoją, to chce mi się płakać, nie tylko ze względu na rysy, ale też na liczne pęknięcia i niedoróbki. Sprawa już w sądzie, zobaczymy co z tego wyniknie.Trochę postraszyłam, ale przeciez jest tyle ludzi, którzy sobie ją chwalą. Chyba duuużo zależy od wykonawcy.A tak poza marudzeniem, to dom przecudny. fajny pomysł z naklejanymi taśmami na ścianie i parkiet mój ulubiony i koza bajeczna. AAA i zazdraszczam sauny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 12.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witajbardzo się cieszę. że do Ciebie zajrzałam, bo u mnie w domu będzie identyczna koza:))powiedz, czy już ją odpalałaś?jesteś zadowolona?i czy polecasz sprzedającego?montowali wam?co masz na ścianie za nią?te same płytki co na podłodze?gres?i dlaczego tylko za jedną ścianą?ja właśnie zastanawiam się nad wykończeniem za kozą, tyle że u mnie będzie we wnęce Okiennice są super!Czekam na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.08.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Czekamy,czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eneri 13.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Pieknie! Podoba mi sie wszystko! No moze oporcz zlota, ale mysle, ze z czasem albo przestaniesz je zauwazac albo tak Cie zdenerwuje, ze przemalujesz/zmienisz?Okiennice, parkiet i lazienki piekne! Czekam na wiecej. I dodam jeszcze, ze wcale nie widac, ze metraz taki maly (maly w porownaniu do domów jednorodzinnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Rysiku przychodzisz jeszcze na forum? Bardzo podoba mi się Twoja szeregówka. Szczególnie urzekły mnie schody i barierki, o okiennicach nawet nie wspomnę.Czy mozesz mi napisać gdzie zamawiałaś takie białe balustrady?pliiiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 07.09.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 witajkto wam montował kozę?sami?skoro kupiliście przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts