Edytka30 29.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich czytelników, zakochanych i miłośników Walentynek, zbliżają się Walentynki, to piękne święto miłości, które w naszym kraju jest już bardzo popularne wśród osób w każdym wieku. Dzieci, młodzież, a także starsze osoby obdarowują się w tym dniu ślicznymi prezentami. Ja na Walentynki kupiłam ukochanym osobom piękne figurki i rzeźby, przedstawiające aniołki w Decolandzie. Piękne, całujące się i przytulające do siebie w słodkich objęciach aniołki, zawsze przypominają o miłości, przynoszą nam szczęście, radość, uśmiech. Symbolami miłości i zakochanych w wielu krajach, od dawna są właśnie: aniołki, amorki, gołąbki, kwiaty. Polecam Państwu właśnie taki, wspaniały, walentynkowy prezent dla ukochanych osób. Ozdobne aniołki, lub para amorków, to świetny pomysł na prezent w Walentynki. Zakupy zrobiłam w sklepie Decoland - http://www.decoland.pl Polecam gorąco. Życzę wszystkim dużo miłości codziennie, bo każdy jej potrzebuje. Pozdrawiam ciepło, Edytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts