pawelb 19.01.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 szukam wykopnawcy do stanu surowego,dom parterowy ,sciany murowane porotherm,strop prefabrykowany,bez puiwnic dwa kominyna wiosne kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 24.01.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Moje rejony ale zajmuje sie tylko wnetrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.01.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Pawelb: Mojej ekipy napewno ci nie polecę, spartolili robotę aż miło!! Krispodkarpacie: wnętrzem to znaczy?? instalacje czy coś innego miałeś na myśli? bo ja na etapie stan surowy, dach jest, ale okien jeszcze niet i szukam macherów od instalacji pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EIMUND 29.01.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Powodzenia. Firmy które znam i mógłbym polecic w naszym województwie mają zleceń na rok do przodu. Bądz bardzo ostrożny w doborze ekip bo u nas można sie bardzo sparzyc na tzw. fachowcach. Wykonuje posadzki i budów w rzeszowie i okolicach odwiedziłem już setki. To co najczęściej tam spotykam woła o pomstę. Moja rada: znajdź dobrego inspektora nadzoru.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 04.02.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Jeśli jesteś dalej zaiteresowany pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 05.02.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Jesli szukasz kierownika budowy , inspektora nadzoru to telefon ponizej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaton 05.02.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Bardzo solidni, godni polecenia. Budowali u mnie. tel. 0-15-8794241.Agaton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts