Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM DREWNIANY podlasie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A kto to Flinstones??? Ja tam wole przestrzeń i swobode w domu ,w tym mi się podoba materiał jaki został użyty sposób wykonania ,pomysłowość, i kolor taki modrzewiowy. Na pewno spora część domu jest nie widoczna na filmiku. Mój podoba mi się najbardziej i bryła jak i łatwość wykonania :wink:

Napewno ich znasz, oto oni:

http://foto3.m.onet.pl/_m/5d4b034d3c5fb4f54774ba8f550ab6b3,6,19,0.jpg

Popatrze, jak bedziesz budowal swoj dom, kto jest wykonawca stanu surowego zamknietego, ciesla?

...Wykonawćą i cieślą jestem ja, :lol: w jednej osobie znam sie na tym dość dobrze...:wink: .

Jak ta sprawa wyglada w Polsce, czy mozesz wybudowac dom sam bez powiedzmy uprawnien czy musisz miec jakies papiery.

Jak jest kontrolowana budowa czy jest prowadzona zgodnie ze sztuka budowlana, na kazdym etapie. Zaczynajac od fundamentow, scian, stropow,

dachu, elektrycznosci, wody, kanalizacji i na ogrzewaniu konczac, wymieniajac te najwazniejsze.

To tyle zeby nie zanudzic cie pytaniami. :wink:

Witam witam Kala67 i Kruszon11 u was już byłem i dzienniki od deski do deski przepatrzyłem :p fajne macie domy naprawde mi sie podobają ,a forum jest na 5+. Dla nas to dopiero początki budowy,narazie ćwiczymy lekture FM. Drzewo leży w sztapelkach i już czeka na pogode. Tylko zimy końca nie widać :cry:

Będe się starał choć dom to nie karmnik czasami to aż się boje ile tego muskania będzie. Milutkiego jeżyka w awatarku masz :D u na nie spotkałem jeszcze.Za to tych większych już gościłem :wink: Dziękuje za odwiedzanie i zapraszam do oglądania. . Edytowane przez FOXSTER

Skusiło mnie to podlasie "sąsiedzie" :D . Baardzo mi się podoba Wasz projekt i coraz bardziej jestem przekonana o tym, że można było jednak pokusić się o jakiś balkonik. Okolica przewspaniała. Będę za Was trzymać kciuki by się wszystko pięknie udało...no i podpatrywać też będę :oops:

Aaa balkonik to wymysł mojej żony uparła się na ten balkon i jest, nawet przyzwyczaiłem już się do niego . Tylko muszę mieć kluczyk w klamkach do tego balkoniku bo to pokoje dzieci. Mamy taką samą kosiarke jak WY!! :lol: tą na kółkach niezła bestia na chaszcze.

:lol: Nie szkoda Ci kosiary na chaszcze :lol: , podkaszara to dopiero wymiata :lol: ... do gołej ziemi :o