FOXSTER 30.01.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 (edytowane) .................. Edytowane 5 Maja 2013 przez FOXSTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 30.01.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Skoro można . Domek ładny mo bardzo ładny . Miejsce urokliwe . Ciekaw jestem co to za gmina , jeśli wolno spytać . Nic tylko życzyć spełnienia marzeń , aby jak najszybciej się spełniły .Bo roboty to widzę oooooo albo jeszcze więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_905 03.02.2010 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A taki dom mi sie marzy Ten co Ci się marzy to brzydki dobry dla Flinstones albo dom kultury. Natomiast twój bedzie ładny, widziałeś dom Bold'a, super ładna bryła, i dobrze zbudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_905 07.02.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A kto to Flinstones??? Ja tam wole przestrzeń i swobode w domu ,w tym mi się podoba materiał jaki został użyty sposób wykonania ,pomysłowość, i kolor taki modrzewiowy. Na pewno spora część domu jest nie widoczna na filmiku. Mój podoba mi się najbardziej i bryła jak i łatwość wykonania Napewno ich znasz, oto oni: http://foto3.m.onet.pl/_m/5d4b034d3c5fb4f54774ba8f550ab6b3,6,19,0.jpg Popatrze, jak bedziesz budowal swoj dom, kto jest wykonawca stanu surowego zamknietego, ciesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_905 08.02.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ...Wykonawćą i cieślą jestem ja, w jednej osobie znam sie na tym dość dobrze... . Jak ta sprawa wyglada w Polsce, czy mozesz wybudowac dom sam bez powiedzmy uprawnien czy musisz miec jakies papiery. Jak jest kontrolowana budowa czy jest prowadzona zgodnie ze sztuka budowlana, na kazdym etapie. Zaczynajac od fundamentow, scian, stropow, dachu, elektrycznosci, wody, kanalizacji i na ogrzewaniu konczac, wymieniajac te najwazniejsze. To tyle zeby nie zanudzic cie pytaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 10.02.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 http://images38.fotosik.pl/255/865344bbf22aa4dcmed.jpg http://images42.fotosik.pl/171/718e0c9adbc85ec7med.jpg http://images44.fotosik.pl/259/17d4d52940e3f76cmed.jpg Mam nadzieje że tuji nie lubią bo jeszcze na działke bramy nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam !!! Zazdraszczam domku, a przede wszystkim działki i sąsiadów Będę obserwować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 10.02.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam i dziękuję słaby ze mnie pisarz będe nadrabiał zdjęciami miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_905 11.02.2010 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Mam nadzieje że tuji nie lubią bo jeszcze na działke bramy nie mamy Witam !!! Zazdraszczam domku, a przede wszystkim działki i sąsiadów ... Sasiedzi sa originalni zobacz tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Piękny domek masz zamiar zbudować. Zazdroszczę Ci umiejętności oraz wiary we własne siły, no i sąsiadów (przepiękny zwierz). Trzymam kciuki, coby Ci się budowa udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 12.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witaj kolejny drewniaku....... Świetnie masz przemyślany projekt, a okolica - marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.02.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ja tez wpadłam sie przywitać!! bede dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 12.02.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam witam Kala67 i Kruszon11 u was już byłem i dzienniki od deski do deski przepatrzyłem fajne macie domy naprawde mi sie podobają ,a forum jest na 5+. Dla nas to dopiero początki budowy,narazie ćwiczymy lekture FM. Drzewo leży w sztapelkach i już czeka na pogode. Tylko zimy końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.02.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Cześć Foxster ! Za Kruszonem i Kalą przytuptałam Działka bajeczna a sąsiedzi ...zozdroszczę ... Trzymam kciuki i będę zaglądać. A za karmnik 5+ .Oby zawsze był pełen gości. Jak dom tak wymuskasz - będzie cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 13.02.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 (edytowane) Będe się starał choć dom to nie karmnik czasami to aż się boje ile tego muskania będzie. Milutkiego jeżyka w awatarku masz u na nie spotkałem jeszcze.Za to tych większych już gościłem Dziękuje za odwiedzanie i zapraszam do oglądania. . Edytowane 5 Maja 2013 przez FOXSTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 13.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Ja też wpadłem się przywitać Super miejsce !!! Fajny projekt . Zapowiada się świetny domek i ciekawy dziennik. Będę śledził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunar122 13.02.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Lubię odważnych ludzi, a ty napewno do nich należysz. Podobał mi się twój domeczek. Sam czasami myślę nad takim budynkiem z drewna czy by sobie nie postawić takiego domku. Może będzieszmoim natchnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.02.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Skusiło mnie to podlasie "sąsiedzie" . Baardzo mi się podoba Wasz projekt i coraz bardziej jestem przekonana o tym, że można było jednak pokusić się o jakiś balkonik. Okolica przewspaniała. Będę za Was trzymać kciuki by się wszystko pięknie udało...no i podpatrywać też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 14.02.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Aaa balkonik to wymysł mojej żony uparła się na ten balkon i jest, nawet przyzwyczaiłem już się do niego . Tylko muszę mieć kluczyk w klamkach do tego balkoniku bo to pokoje dzieci. Mamy taką samą kosiarke jak WY!! tą na kółkach niezła bestia na chaszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Aaa balkonik to wymysł mojej żony uparła się na ten balkon i jest, nawet przyzwyczaiłem już się do niego . Tylko muszę mieć kluczyk w klamkach do tego balkoniku bo to pokoje dzieci. Mamy taką samą kosiarke jak WY!! tą na kółkach niezła bestia na chaszcze. Nie szkoda Ci kosiary na chaszcze , podkaszara to dopiero wymiata ... do gołej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts