Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM DREWNIANY podlasie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chaszcze to u mnie dziki szczaw ,takie badyle rosną jak skosze trawe to to pioruństwo za dwa dni do kolan już urośnie :( trawka równa 5cm a to 50cm i z nożyczkami trza latać.

O matko! Takie pychoty traktować kosiarą :o , toż to profanacja szczawiówki, która jest ulubioną zupą moich dziewczyn. Pakój to do słoików i na bazarek, zawsze to doleci na karnisterek paliwka do kosiarki :wink: :D

....Nooo, ale Ci się zasiało...tak na marginesie. :-? Z lasu przyszło, czy w nasionach trawy jako gratis dostałeś? :roll: :wink:

Nie już rosło, jak kupiłem działke, to tam taki stary domek był może kobicina zupe przesoliła i chlusneła na podwórko czy co :lol: mam całe podwórko w tym , trawa to samosieja narazie,jak stanie dom to dopiero zajmę się ogródkiem bo potratują wszystko.Jeszcze nie mam wyobrażenia gdzie skalniak,ścieżki i inne. Na pierwszych zdjęciach widać pierwotny stan.

Tak był robiony indywidualnie :D a ja za zgodą właścicielki i poparciu tego przez projektanta który go zaprojektował zrobiłem go pod siebie, dodałem (od żony)balkon, (od siebie) większą lukarne i podciąg w salonie, obruciłem komin bo wcześniej dużo wody łapał,reszta jest perfekt .Jeszcze myśle nad łazienkami ale taka przeróbka nie musi być nanoszona na plany . Edytowane przez FOXSTER

Dzisiaj dałem do wyceny kotłownie (olej) grzejniki,podłogówke,solary no komplet to co potrzebne. Zobaczymy jak to wygląda z cenami, rabaty mile widziane w końcu komplet chcę brać :lol: :wink: Na dach już mam wycene i jestem mile zaskoczony. Na dach będzie Roben czarno-brązowy powinien dobrze wyglądać na tle brązowych ścian .

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...