bratki 18.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Goszszszszsz! Pokarało mnie! Moja ulubiona huba, miała chyba jakis wykwit toksyczny. Albo potajemnie podczytuje instrukcje z FM! Najpierw usłyszała, ze wybieram się na Rewers (przy innych okazjach z lekka przygłucha). Bye bye atmosfero DKF-u... Najpierw kokoszenie się i absorbowanie całej sali tym, że nie dałam jej czekaladki, ze mam lepsze miejsce, że to, że tamto, że, że, że... OK - film udało się zacząć. Pomijam wątpliwą uciechę oglądania akurat tego filmu w gronie familijnym i cross-pokoleniowym. Ale pal sześć. Na koniec jednak poszłyśmy do łazienki, umyłam ręce i... prawie zemdlałam: Huba stała już z wyciągniętą ręką, w której powiewał papierowy ręczniczek wyszarpany z podajnika specjalnie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ciesz się ,że w klopie nie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilana 21.11.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 (edytowane) Oczywiście, że istnieją takie wampiry energetyczne, które wysysają z nas całą energię. Ja po spotkaniu z dwoma koleżankami zawsze mam podły humor. Niezależnie od tego co byśmy nie robiły, co one by nie mówiły, zawsze wracam ze spotkania z takim samym nastawieniem. Jestem niezadowolona, nie mam na nic siły. Czytałam ostatnio, że wiele osób działa tak nieświadomie, jednak są osoby, które robią to świadomie. Polecam ten artykuł: Wampir energetyczny Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Lilana art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotma 24.11.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Może to kwestia introwertyzmu? Po prostu duża ilość osób nie lubi być w tłumie i traci energię . A potem mówią że to wina innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 28.12.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Co prawda wątek stary, w zabobony obfity a psycholog dyżurny nawet nie majaczy na horyzoncie. Wywiad z wampirem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts