Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wampiry energetyczne i inne typy toksyczne.

amalfi

Recommended Posts

Goszszszszsz! Pokarało mnie! Moja ulubiona huba, miała chyba jakis wykwit toksyczny. Albo potajemnie podczytuje instrukcje z FM!

Najpierw usłyszała, ze wybieram się na Rewers (przy innych okazjach z lekka przygłucha). Bye bye atmosfero DKF-u... Najpierw kokoszenie się i absorbowanie całej sali tym, że nie dałam jej czekaladki, ze mam lepsze miejsce, że to, że tamto, że, że, że...

OK - film udało się zacząć. Pomijam wątpliwą uciechę oglądania akurat tego filmu w gronie familijnym i cross-pokoleniowym. Ale pal sześć. Na koniec jednak poszłyśmy do łazienki, umyłam ręce i... prawie zemdlałam: Huba stała już z wyciągniętą ręką, w której powiewał papierowy ręczniczek wyszarpany z podajnika specjalnie dla mnie...

:evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 124
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 6 years później...

Oczywiście, że istnieją takie wampiry energetyczne, które wysysają z nas całą energię. Ja po spotkaniu z dwoma koleżankami zawsze mam podły humor. Niezależnie od tego co byśmy nie robiły, co one by nie mówiły, zawsze wracam ze spotkania z takim samym nastawieniem. Jestem niezadowolona, nie mam na nic siły. Czytałam ostatnio, że wiele osób działa tak nieświadomie, jednak są osoby, które robią to świadomie.

Polecam ten artykuł: Wampir energetyczny

Edytowane przez Lilana
art

• 1 month później...