JacekS 30.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 http://www.ferroli.com.pl/media/_products/318/DOMINA_OASI_C_24_E______16.05.2003.pdf Link do instrukcji tego pieca Rozerwało mi wymiennik z powodu ciagu wstecznego , ale dość szczęśliwie bo na kolanku. Problem załatwiony wymiennik polutowany i zamontowany Nie ogrzewam piecem CO domu tylko wodę do użytku kominek mi starcza. Po zamontowaniu wymiennika dość głośno pracuje pochwili załączenia jest zapowietrzony i nie wiem jak sobie z tym poradzić grzeje minimalnie ciepłą wodę. Na str 6 instrukcji jest takie ustrojstwo jak odpowietrznik po odkręceniu plastikwego kapturka z uszczelką nic nie daje. Poradzcie mi jak sobie z tym poradzić ,żeby wróciło wszystko do normy Może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 30.01.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Odkręć śruby na pompach będzie łatwiej odpowietrzyć. Pompy muszą pracować. Przykryj elektronikę folią i szmatami. Ciśnienie na kotle 2-2,5 bara na czas odpowietrzania. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 30.01.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 nie ma innego rozwiązania ? Dostęp do pomp jest fatalny i boje się żebym nie ukręcił tych badziewiastych rurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 01.02.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Sruby od przodu pompy, takie jak 50 groszy pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts