78mysz 03.02.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 prawda Niedźwiadku, prawda. Jak nie pokazałam palcem, to sam nie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 03.02.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To ten twój kierbud nie widział, co odbierał? kierbud mógł długo przed położeniem tynków zakończyć swoją robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 03.02.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 heh, jak pisałem odpowiedz to wypowiedzi myszy nie było, wysłałem, nadal byłem bezpośrednio pod grizzlim, a teraz przeładowuję stronę i nagle między mną a niedzwiadkiem pojawiła się wypowiedź myszy i to co napisałem nie ma już sensu... ki diabeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 kierownik jest na budowie dokąd budynek nie jest odebrany.Wiadomo, ze robiąc elewacje za dwa lata nie wołałabym go na nowo, a tak ma nademną czuwać jak Anioł Stróż.Zresztą tu wchodziły tez czynniki niekoniecznie związane z samą elewacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 04.02.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 kierownik jest na budowie dokąd budynek nie jest odebrany.Wiadomo, ze robiąc elewacje za dwa lata nie wołałabym go na nowo no tak, czasem jednak kierownik jest OK i po zakończeniu budowy nie idzie na noże wtedy na pewno jest osobą, którą można prosić o doradztwo techniczne albo pomoc przy odbiorze jakiejś roboty budowlanej... Po prostu jednym tchem wymieniłaś tyle braków w tych tynkach, że myślałem, że wcześniej nawet kątem oka tego nie widział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 kierownik jest na budowie dokąd budynek nie jest odebrany.Wiadomo, ze robiąc elewacje za dwa lata nie wołałabym go na nowo no tak, czasem jednak kierownik jest OK i po zakończeniu budowy nie idzie na noże wtedy na pewno jest osobą, którą można prosić o doradztwo techniczne albo pomoc przy odbiorze jakiejś roboty budowlanej... Po prostu jednym tchem wymieniłaś tyle braków w tych tynkach, że myślałem, że wcześniej nawet kątem oka tego nie widział... widzial, ale najwyrażniej patrzył oczami laika, bo nie miał uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts