Gość pek 19.01.2004 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Czy ktos może mi udzielic kompetentnej informacji na temat kosztów roboczo godziny dla montarzysty okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 20.01.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 cena jest uzależniona raczej od wielkości okna. 1mb- coś około 10-15plnwłożenie. cena z obróbką 1mb oko25-30plnrafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pek 21.01.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 No tak ale tyle bierze firma za wykonana robocizne .Chodzi mi o to czy gdzies jest bardziej sprecyzowana i okreslona cenowo roboczogodzina montażysty okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 21.01.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 w firmach produkujących okna montażyści mają 5-8pln/hpraca stała. ale w innych przypadkach (jakich?) sprecyzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pek 21.01.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 No tak mówisz o firmach które produkują okna a co z przedstawicielami takich firm producenckich. Zakładam własnie takie przedstawicielstwo i jestem w trakcie załatwiania formalnosci. Chciałbym dowiedziec sie ile sensownie moge zaproponowac pracownikom dlatego wazne jest tak dla mnie czy nie istnieja gdzies w przepisach jakieś ukryte sawki za roboczo godzine . pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 21.01.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 stawka wyjściowa to 5pln + premiaja robię wod kan:pomocnik od 4-5pln + premia uznaniowasamodzielny od 8 pln+ premia uznaniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts