cieszynianka 13.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Początkowo nic nie miałem do autora wątku, ale z czasem zaczynam mieć do niego żal. A jeśli się okaże, że wyprosił zimę do końca marca, to postaram się go znaleźć i osobiście podziękować. Daj znać kiedy Odpowiednio się przygotuję (uzbroję) i jadę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mogę i ja z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mogę i ja z Wami? Jasne, szykuj narzędzia dziękczynne Ja mam w zanadrzu maczugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Wezmę łopatę do śniegu... solidna, zimę wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Wezmę łopatę do śniegu... solidna, zimę wytrzymała Może być, zobaczymy co zabierze Tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts