JoeDumars 30.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jak w temacie. Budynek 210 metrow, z czego 116 to podlogowka wodna (rurki juz polozone), a reszta to grzejniki. Szukam firmy ktora podejmie sie instalacji wybranego przez inwestora kotła ( 1 funkcyjny, kondensacyjny, z zasobnikiem ), ew. zaproponuje swoje rozwiazanie. W gre bedzie rowniez wchodzilo najprawdopodobniej podlaczenie grzejnikow, hydroforu itp. czyli kompleksowe wyposazenie i uruchomienie kotlowni. Najchetniej instalatorzy autoryzowani przez producentow kotlow. Sprawa pilna, najchetniej spotkanie na budowie w przyszlym tygodniu w celu ogledzin i sporzadzenia kosztorysu. Kontakt : [email protected] lub przez PM Numer telefonu zostanie przeslany mailem, po wczesniejszym kontakcie przez email lub PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miszka-inst. 03.02.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam,Jestem zainteresowany Pańskim ogoszeniem. Czy mogę prosić o więcej szczegółów?Pozdrawiam,Michał Makowski792 - 157 - 581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubu30 06.02.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 jestem zainteresowany pana ofertą proszę o kontakt 508159278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts