kuba1r 30.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dotej pory nie spotkałem się z brakiem informacji o fachowcach polecanych i tych opisywanych co podpadli u Iwestorów.A jednak co raz trafia się ktoś co szuka fachowców może udostępnicie się w tym temacie Inwestorzy sami wystawią laurki.Po nikach lub imionach albo telefonach.Pozdrawiam i zapraszam do dyskusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 01.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Polecam Projektanta "swojego" Wiesław Drausal tel.609724828 biuro.85 6763217szybko ,dokładnie i na temat,durzy wybór domów drewnianych,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 02.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Polecam usługi projektowania wnętrz (poza swoimi ) i systemów szklanych : p. Maria Turżańska 694 936 932 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 polecam swoje usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 02.02.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A czy nie godzi sie samemu chwalić, to raczej poproście inwestorów by was pochwalili (jeśli zasłużyliście )w tym wątku. Bo inaczej zrobi nam sie tutaj drugie allegro. Jestem za tym aby chwalipięty wykasowywać (niech założą inny wątek z reklamą ) bo chyba autor tego wątku nie to miał na wyśli,wystarczy przeczytać z uwagą. Dziękuję i przepraszam urażonych forumowiczów,ale chciałbym zkorzystać z tego wątku w przyszłości i niechce mi się odsiewać potem samozachwaleńców od tych polecanych,sprawdzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 02.02.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Tak jak nadmienił FOXSTER chodzi by w jednym miejscu mogli Inwestorzy zapoznać fachowców polecanych lub nie, tutaj jest miejsce dla furmanowiczów z poleceniami po co mają biegać po grupach, a jeszcz jedno nadmieniajmy rejon owego wykonawcy by darmo nie dzwonić do ludzi z daleka na 10m2 glazury lub sufitu podwieszanego albo balustrady chyba, że mamy dla nich zagłębie prac. Polecenia od Inwestorów a nie od wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Już był taki wątek WYKONAWCA DOSKONAŁY.....LUB MNIEJ i został zlikwidowany ja proponuję na każdej grupie założyć taki temat jak wasz - jak już się upieracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 07.03.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 temat szybko zgasł a przecież każdy Inwestor ma szerek namiarów i uwag którymi mógłby się podzielić z sąsiadami budującymi swoje domki i domy marzeń,Przyśli Inwestorzy łatfiejszy by mieli kontakt z Wykonawcami polecanymi i tymi których inni każą omijać.Pozdrawiam i powodzenia Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 08.03.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ja mogę polecić do wykończeniówki nie wiem czy mogę pisać dane personalne, to może tylko nr. telefonu:692 648 367rejon-małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts