Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

chcesz kupic tanie czy dobre

musisz sie zdecydowac dobre nie sa tanie a tanie nie sa dobre

wejdz na strone veluxa i sprawdz hurtownie patronackie i sobie poszujak tej co jest blizej ciebie i do reszty wyslij zapytanie otresci wielkie poddasze otwarte na niebo 15 sztuk potrzeba

i ci odpowiedza czy taka ilosc sa w stanie przywiesc ze szczecina do krakowa taniej niz z katowic do krakowa

Musze kupic 15 okien polaciowych typu velux ale jeszcze nie teraz za jakis czas i szukam dobrych jakosciowo i cenowo co tez jest wazne okien. Moze polecacie jakas hurtownie w ktorej naprawde taniej mozna takie okna kupic ???

Mi się udało wynegocjować rabat na Fakro w wysokości 32% od cen katalogowych (10 okien, w tym większość 3-szybowych FTT). Bez jakiś super specjalnych układów ciężko zjechać poniżej tego pułapu ...

Pzdr

Musze kupic 15 okien polaciowych typu velux ale jeszcze nie teraz za jakis czas i szukam dobrych jakosciowo i cenowo co tez jest wazne okien. Moze polecacie jakas hurtownie w ktorej naprawde taniej mozna takie okna kupic ???

Mi się udało wynegocjować rabat na Fakro w wysokości 32% od cen katalogowych (10 okien, w tym większość 3-szybowych FTT). Bez jakiś super specjalnych układów ciężko zjechać poniżej tego pułapu ...

Pzdr

Zgadza, się. Mogłem mieć na Fakro 35% rabatu, ale sąsiada ojciec jest chrzestnym jakiegoś tam dyrektora w Fakro. Zrezygnowałem bo musiałbym po nie jechać jakieś 150 km. Na miejscu dostałem 32% na Veluxa - też 10 szt. Przy 15 szt. myślę, że spokojnie startuj w negocjacjach od 35%. Pozdrawiam.

fajnie się czyta wasze "rabaty" :D

Jak widzę jakie rabaty dostaje mój wyknawca to stwierdzam, że marże na materiałach budowlanych muszą wyniosić ze 100%.

Okna Fakro FTT - cena kat. była około 1,6 tyś cena sprzedaży coś ponad 1tyś. Ale trzeba przyznać, że było 9 okien i do tego pokrycie dachu i rynny.

Pamietam jak rozpoczynałem - ceny detaliczne porothermów okolo 7zł, wykonawca dostał za 4,5zł.