78mysz 31.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 aaaa doczytałam, ze jedzenie uważasz za przereklamowane. To może chociaż picie? Zajrzysz pod stolyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja bym chciał, ale za daleko.. Poza tym pewnie trochę nerwów kosztowałoby mnie oglądanie jego wyników Napisz dokładnie gdzie mieszkasz / gdzie masz dom /. Zobaczymy , pomyślimy - jak niedaleko ode mnie to podjadę i zrobię Ci termowizję domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 31.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ach, dlaczego ja tak daleko pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 31.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja bym chciał, ale za daleko.. Poza tym pewnie trochę nerwów kosztowałoby mnie oglądanie jego wyników Napisz dokładnie gdzie mieszkasz / gdzie masz dom /. Zobaczymy , pomyślimy - jak niedaleko ode mnie to podjadę i zrobię Ci termowizję domku Okolice Oświęcimia. A Ty skąd jesteś pablitoo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja bym chciał, ale za daleko.. Poza tym pewnie trochę nerwów kosztowałoby mnie oglądanie jego wyników Napisz dokładnie gdzie mieszkasz / gdzie masz dom /. Zobaczymy , pomyślimy - jak niedaleko ode mnie to podjadę i zrobię Ci termowizję domku Okolice Oświęcimia. A Ty skąd jesteś pablitoo? Łożesz - daleko deczko - ja jestem Kraków Północ - gmina Wielka Wieś - na trasie DK94 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 31.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 no spoko moze byc i sniadania ale co to to nie obalimy browara przegadamy calusienka noc i no rano sniadanko ale ta termowizja to hyba dopiero popciepleniu wszystkiego mam nadzieje ze sie kiedys okazja powtuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Warszawa już 2 szt - jak znam życie pojawią sie następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 31.01.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja bym chciał, ale za daleko.. Poza tym pewnie trochę nerwów kosztowałoby mnie oglądanie jego wyników Napisz dokładnie gdzie mieszkasz / gdzie masz dom /. Zobaczymy , pomyślimy - jak niedaleko ode mnie to podjadę i zrobię Ci termowizję domku Okolice Oświęcimia. A Ty skąd jesteś pablitoo? Łożesz - daleko deczko - ja jestem Kraków Północ - gmina Wielka Wieś - na trasie DK94 . Spoko, może kiedyś Wolę chyba jednak nie widzieć tych mostków, po co miałbym się wk.... i tak już nic bym nie poprawił, bo nie mam na to siły ani czasu tudzież forsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 31.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Warszawa już 2 szt - jak znam życie pojawią sie następne teraz trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Warszawa już 2 szt - jak znam życie pojawią sie następne teraz trzy Im nas więcej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 w kupie siła . Podekscytowałam się tą kamerą jak szczeniak gazetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpal 31.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witam z miłą chęcią bym się pisał mieszkam w okolicach w Nakła nad Notecią koło Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Warszawa już 2 szt - jak znam życie pojawią sie następne Nefcia dzięki za namiar jest nas już 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Malobert - nie masz wyjścia :) - Wwa sztuk 4 Idą mrozy - będzie gites I jakaś impra się w szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 31.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Widzę że kolega Dudik z okolic Piły się oferuje, ja mam do piły 60km w stronę Poznania, jak się tam wybierasz to mogę po Ciebie podjechać czy też dojazd zasponsorować. Z kolacją gorzej - nie mam zdolności, ale jakaś pomoc na pewno się znajdzie. Więc jak będziesz się wybierał w okolice Poznania to dawaj znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 31.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Malobert - nie masz wyjścia :) - Wwa sztuk 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Łał - to już jest komplet do picia jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 31.01.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Radom nie daleko Warszawy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 01.02.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Łał - to już jest komplet do picia jak nic Do picia to dwie osoby wystarczaja lub lustro Jak do wa-wy to ja tez ... Wychodzi juz 6 sztuk. Mam nadzieje ze nie zawieje znowu sniegiem bo "Malobert" problem z dojazdem na budowy bedzie mial. @Malobert Jak dasz rade do Wa-wy to daj znac kilka dni wczesniej zebym do 20*C wewnatrz nagrzal. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 01.02.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Hmmm... Też bym chciał.... Ale ja niemal Wrocław, nie śmiem bandy organizować przy tych warunkach drogowych A nie wiecie ile "normalnie" taka termowizyja kosztuje? U mnie by teraz pięknie kolorem zimnym wyszedł silikon między jadalnianym oknem a parapetem - puścił, szparą dyma a temperatura tego dymania nie pozwala mi sprawnie zasilikonować od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts