Radox 30.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam. Chciałem umieścić na suficie belkę rustykalną (taką z pianki) i umieścić w niej lampki halogenowe (tak by nie było ich widać). Jednak na tych lampkach jest informacja, że powinny być dobrze wentylowane i powinny mieć co najmniej 0,5m przestrzeni. Czy są jakieś alternatywy? Znalazłem informacje o żarówkach LED ale mają nieprzyjemne i w zasadzie niewystarczające światło - a cena tych lepszych jest bardziej niż nieakceptowalna. Może jakaś izolacja tych lampek?Bardzo proszę o jakieś porady Pozdrawiam,Radox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 31.01.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Halogeny dość mocno się nagrzewają. Pianka tego nie wytrzyma.Trzeba by zrobić dobrą izolację i wentylację.Wydaje mi się że to będzie trudne... Pozostają przyczepiane:http://bi.gazeta.pl/im/4/3390/z3390904G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts