Zołza 31.01.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 no właśnie, zamontowałam w pokojach na poddaszu halogeny zamiast lamp wiszących i jak do tej pory, niczego złego nie zauważyłam ale przy tych mrozach i dość silnym wietrze stwierdziłam ze w pokojach mam zbyt świeże powietrze i że chłodno , grzejnik gorący a ja czuję powiew, sprawdziłam okna ale tu nic i okazało się ze 3 halogeów wieje i to dość porządnie na stryszku nic wiecej nie robiłam, tam jest tylko wełna, halogeny są w specjalnych puszkach zeby wełna się nie spaliła i teraz nie wiem co mam z tym zrobić, jakieś osłonki na te puszki?ma ktoś podobną fanaberię? ja wiem, ze halogeny to w pokojach to wg wielu nie bardzo i tylko w łazienkach ale ja mam w pokojach może ktoś ma w łazience na poddaszu i też taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 31.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ja mam w pokojach i lazience oswietlenie ledowe 220V, ale nie odczuwam rzadnego powiewu. Tyle welny jest wlozonej, ze nie ma prawa tak sie tak dziac. Masz jakis feler, wykonawca czegos nie dopatrzyl/nie do szczelnil, na moja glowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 31.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Zobacz czy to wieje pomiędzy regipsem a puszką, czy przez puszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ewidentnie gdzieś jest przerwa w ociepleniu od strony strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghosta 31.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mamy to samo, wieje z naszych halogeników nad łóżkiem, taka mała klimatyzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 31.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja zauważyłam to dziś w łazience, bo dokładnie pod halogenami na półce miałam pył, reszta czysta. Po przyłozenie dłoni do halogenu okazało się, ze lekko tam podwiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 31.01.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 wieje w miejscu gdzie się wkłada żarówkę zalepiłam tasmą klejącą , wprowadziłam zakaz zapalania górnego światła i czekam na wykonawcę a ja się dwa lata zastanawiam dlaczego jak idę po schodach do góry to czuję ze mi wieje po zaklejeniu taśmą już tego powiewu nie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 31.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 na stryszku nic wiecej nie robiłam, tam jest tylko wełna, halogeny są w specjalnych puszkach zeby wełna się nie spaliła Uszczelnij wełną właśnie te puszki . Powinno pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 01.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Do wiosny na pewno pomoże, a co Cię czeka na wiosnę................ U mnie też wiało a na zdjęciu masz dlaczego (brak szczelności folii ) http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/DSC03131.jpg A tak wyglądało u moich sąsiadów, ta sama firma budowała http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/uAlki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kraszewska 01.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 U mnie wieje ale tylko po wyjęciu żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anixxxek 01.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jak wieje to znaczy że izolacja jest nieszczelna,i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts