Nefer 31.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 (edytowane) a dla lubiących szkło : Berker B7 glass Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 (edytowane) ABB Basic 55 - nie brzydszy. E co tam, ładniejszy .... Ładny Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 31.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 (edytowane) ABB Basic 55 - nie brzydszy. E co tam, ładniejszy .... Ładny Ramki? To fluorescencyjna opcja. Wymienialne ramki. Sprawa potrzeb i gustu. Ale złośliwiec Po prawej pstryczek z rameczką w kolorze zasadniczym (białym, kremowym). Podtrzymuję swoją opinię, dzielnie walczy z Bekerem, polecam. Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ramki? To fluorescencyjna opcja. http://www.basic-55.ru/images/basic55-4-full.jpg ps: tnij posty bo zdublowane obrazki zaśmiecają post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Tylko jest jedno ale do ABB wyłaczniki jak i gniazda z szybkozłączami / bezśrubowe to lubi zawodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jak zawsze - kwestia gustu :) Tak czy inaczej - kilka tysi pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jak zawsze - kwestia gustu :) Tak czy inaczej - kilka tysi pęknie Zgadzam się z koleżanką w zupełności , nie zdajemy sobie z tego sprawy gdy szukamy - a gdy przyjdzie montaż okaże się ze aby w domu był system jednakowego osprzętu "do wszystkich odbiorników i naszych potrzeb" koszty będą znaczne Ale na pocieszenie nie zmienia się to często, a jeśli jest dobre-wcale. (ABB nie jest tani-w ofercie cenowej +vat wychodzi dość drogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nie przewidziałam tych 7k w budżecie :) A gdzie oświetlenie Jakaś massssakra :) A nie daj Bog jak się dobre kable do sieci położy... to się okazuje, że gniazdka do nich są oczywiście droższe... A na co mi te pióra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 31.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Tylko jest jedno ale do ABB wyłaczniki jak i gniazda z szybkozłączami / bezśrubowe to lubi zawodzić Szybkozłączkami montowane są elementy zewnętrzne, nieobciążone. Elementy zasadnicze, w puszkach, montowane są rozporowymi skrzydełkami. Póki co nie widzę niebezpieczeństw. Sprawdzimy. Cena? Nie sądziłem, że należę do krezusów Warto przejść się do hurtowni i pogadać o bonifikatach. Tym bardziej jeśli bierze się pod uwagę rozwiązania Legranda czy Bekera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomyem 31.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja się zdecydowałem na Polo Fiorena od Hagera. Czas pokaże czy to był dobry wybór W każdym razie montaż był raczej bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 01.02.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 U mnie POLO - Optima. Jestem zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SmokWawerski 02.02.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzięki wszystkim za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 03.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Seria "Gazela" - polskiego producenta - marki nie pamiętam, niedrogi, zgrabny, powszechnie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 03.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Seria "Gazela" - polskiego producenta - marki nie pamiętam, niedrogi, zgrabny, powszechnie dostępny. Gazelę produkuje Ospel. Ja wybieram Impresję tego samego producenta, posiada wszystkie elementy, których potrzebuję, niedroga i estetyczna, kilka kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszC 03.02.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Polo, Berker podobna jakość. Miałem gdzieś z odzysku starsze lączniki Polo. Wymyłem plastiki (teraz wyglad jak nowe, nie wyblakły, nie skruszały) , założyłem jako prowizorkę m.innym w łazience. Moja żona nie zwracająca uwagi na techniczne wartości wszelkiego sprzętu i nie pytana sama powiedziała, że ten wyłącznik jest porządny bo ładnie i cicho się przełącza. Dlatego musiałem jej kupić w dwa miejsca po 3 elementy z ramkami Berker Modul (mniej kwadratowe od Kwadrat).Potwierdzam, warto się targować. Chyba przyszły gorsze czasy bo od razu dostaje sie rabat i to co najmniej 10%.Pamiętam gdy zaczynałem budowę w erze amoku (2007 rok) to na pytanie o wycenę porothermu na cały dom sprzedawca rzucał : "10 zł za szt" , odwracał się dupą i szedł do jakiegoś innego bardziej ważnego zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechol 03.02.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 TYLKO BERKER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomyem 03.02.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 TYLKO BERKER Brawa dla tego pana za wszystko wyjaśniającą wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skoczowiak 18.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 a co wiecie o seri Akord ? dobra jest ? wytrzymała ? bo mam obawy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 18.12.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 wszystko zależy od głębokości portfela , ja nie widzę sensu w wydawaniu 80 zł na łącznik do żyrandola ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.03.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Podnoszę wątek, bo potrzebuję wiedzieć co to jest? Na pewno nie ABB Swing... Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts