naszaheidi 06.03.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mam schneidera sedna-ladnie wyglada,nie takie drogie,ale i tak wyszlo prawie 10 tys na gniazda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewemal 07.03.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja mam z Simona - proste, nie najdroższe. Zależy chyba też od wystroju domu - pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 08.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Kwestia ilości i... nawet najtańsze mogą kosztować 10 tysięcy zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walczykk 08.03.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ja w całym domu mam Berkera, i jestem bardzo z nich zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygmunt Nater 08.03.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 dokladnie, ja kupilem te firmy Simon, co to za dretwy sprzet, gruba puszka na przewody ledwo sie wepchla w otwor na kontakt, a poza tym ten plastik halasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r4v 08.03.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jest jeszcze włoski Vimar, nie tak znany chyba jeszcze w Polsce. Są tańsze serie jak Neve i droższe, ale tu już najdzie coś dla siebie wielbiciel każdego materiału - Plana. [/url] Ja mam Neve połączone z Eikonem. Eikona jest może 25% całości, a cenowo robią chyba z 85% I odrobinka Plany (do wodoszczelnych i długaśnego modułu w garażu). Tylko trzeba się decydować przed montażem puszek, bo przy wersjach 3 i więcej modułowych muszą być nieco inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 13.03.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Od miesiaca nie moglam sie zdecydowac ktora firme wybrac pozniej ktora serie a wydawalo sie, ze w jednym momencie bezproblemowo wybiore i bedzie zalatwione, raaany nigdy bym nie sadzila, ze zajmie mi tak dlugo. W koncu sie zdecydowalam na Ospel seria Impresja kolor metalizowany srebrny. Bylo by ok tylko niepotrzebnie weszlam na forum i sie zaczelo bo w wiekszosci dominuje Berker i Legrant a czy ktos posiada Ospel Impresje?? Obejrzalam Berker seria B Kwadrat - rownie ok. Teraz bede medytowac nastepny miesiac ktora ostatecznie wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 28.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja mam Impresję, tylko białą, wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 30.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 u nas skończony biały montaż elektr. Zakupiony osprzęt to Legrand model Cariva. Wiatrołap, hol, salon i kuchnia - kolor kremowy. Pozostałe pomieszczenia kolor biały. Wybierała żona. Wybór padł na Carivę, że względu na prostotę linii, która żonie pasowała do ogólnej koncepcji wysroju chałupy. Ja też jestem zadowolony, bo podobno legrand ma bardzo dobry osprzęt w sensie jakosciowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diberius 25.04.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A ja proponuje gniazdka AVE no to jest super coś niesamowitego http://ekskluzywne-gniazdka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 26.04.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja też jestem zadowolony, bo podobno legrand ma bardzo dobry osprzęt w sensie jakosciowym. Ich osprzęt jest tak samo dobry jak ich samochody. Jeszcze trochę i wyprzedzą ich Koreańczycy o ile już ich nie wyprzedzili. Najśmieszniejsze jest to, że w legrandzie jeśli chodzi o RTV/LAN kupuje się nie wiadomo co, a płaci jak za markowy osprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 27.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 RTV/LAN akurat nie kupowałem, bo nie miałem takiej potrzeby, wiec nawet nie wiem ile toto kosztuje. Cenowo ogólnie wyszło baaardzo ok. Za cały osprzęt (gniazda i włączniki montowane w ramkach) wyszło nam ok 800zł. Fakt chałupka nieduża (100m2 użytkowej), ale kilka punktów było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 11.07.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 ja jakies 6 lat temu w domu załozyłem Simon-Kontakty w wersji Classic,jak robilem remont mieszkania jakies trzy lata temu, mając juz doświadczenie rownież je założylem i szczerze moge Ci je polecic. Sa bardzo dobre - brak awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 11.07.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja posiadam Ospel Efekt. Tanie i dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixi 19.02.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ja posiadam Ospel Efekt. Tanie i dobre. Ja też Ospel Tylko Impresja ale rzeczywiście - niezawodny i w świetnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.09.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 zajmują na sianie dużo mniej miejsca, Ech, to siano... łza mi się w oku zakręciła... Do złotych myśli go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 08.10.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Witam. No to pokaż, jak to wygląda na ścianie.Najlepiej u siebie, w domu/mieszkaniu. Bo jak na razie to żywa reklama się produkuje, kolego alex.elco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex.elco 09.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam. No to pokaż, jak to wygląda na ścianie. Najlepiej u siebie, w domu/mieszkaniu. Bo jak na razie to żywa reklama się produkuje, kolego alex.elco NIe ma problemu jutro zrobie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.11.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) chciałam się dowiedzieć czy ktoś miał do czynienia z firmą vimar ??? zainteresowały mnie ich włączniki, ale nie moge się doszukać nigdzie gdzie stacjonarnie można je kupić? alex.elco dokładnie takie same są tego vimaru - powiedz gdzie kupiłeś swoje?? możesz mi powiedzieć jakiej szerokości jest pstryczek? jej 7sztuk na jednym wow - gdzie masz tyle światełek? Edytowane 10 Listopada 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sikora123 15.07.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) Z marketu broń boże kupować takie rzeczy. Niestety, człowiek mądry po szkodzie. Musiałam się “przejechać” na zakupach w markecie żeby docenić te internetowe. Fakt faktem, nie chciałam kupować w internecie, bo to za wysyłkę dodatkowo trzeba płacić i czekać długo. Okazało się, że wcale nie. Wysyłka nastąpiła zaraz na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Dodatkowo dostałam rabat do zamówienia, gdzie w markecie mogłam o tym pomarzyć. Mało tego, miałam problemy ze zwrotem. Na szczęście znalazłam ten sklep [bardzo proszę bez kryptoreklamy! - Moderator] Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts