gambitbenq 31.10.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 (edytowane) Mi elektryk polecił gniazdka i włączniki [moderowano], bardzo ładne, gustowne, łatwe w montażu i świetnie działają Edytowane 21 Listopada 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawik88 11.01.2016 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 My teraz zaczynamy urządzanie domu - jest kasa więc chcemy kupić jakieś gniazdka i włączniki by dokończyć etap instalacji elektrycznych. Możecie polecić jakąś markę? Wiele osób proponuje kolekcję Sonata. No i gdzie jednak kupujecie? Bo nam się wydaje, że w internecie można kupić dużo taniej niż chyba w sklepie. Mamy rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptyk 19.03.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 My teraz zaczynamy urządzanie domu - jest kasa więc chcemy kupić jakieś gniazdka i włączniki by dokończyć etap instalacji elektrycznych. Możecie polecić jakąś markę? Wiele osób proponuje kolekcję Sonata. No i gdzie jednak kupujecie? Bo nam się wydaje, że w internecie można kupić dużo taniej niż chyba w sklepie. Mamy rację? Ja bym postawił na ospela bo znam tę markę od dawna i jeszcze się na niej nigdy nie zawiodłem. Co do zakupów no to wiadomo że na internecie bedzie taniej chyba ze masz duże zakupy zrobić to może jakaś hurtownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.04.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Mi elektryk polecił gniazdka i włączniki [moderowano], bardzo ładne, gustowne, łatwe w montażu i świetnie działają Legrand - jakość sama w sobie. Takie będę kupował do mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wikitiki 07.04.2016 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 ja zamontowałem Vitreous bo są łatwe w montowaniu z tyłu śrubeczki jak w starych no i mają od razu ściemniacz (chociaż ściemniacz mi do kilku żarówek nie pasował ;/) ale są w bardzo dobrej cenie jak na takie włącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wikitiki 07.04.2016 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 a zapomniałem mają fajne gniazda usb do ładownia tel no i jeszcze jakieś tam audio hdmi ale to juz dla jakiś chyba koneserów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpire 19.02.2017 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 My zdecydowaliśmy się na te marki Ospel, lepsze od chińszczyzny a cenowo jeszcze spoko. Jestem tego samego zdania. Też je mam i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts