dudik 31.01.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mam pytanie do Was, forumowicze: na zdjęciu zaznaczyłem miejsce, gdzie nie położono pokrycia dachowego (widać tam folię, którą był przykryty dach zanim przyszło na nią pokrycie). Fachowcy z Promopacku twierdzą, że to "tak ma być" - czy aby na pewno? Przecież tam będzie zawiewał śnieg, zaciekał deszcz jeśli będzie silny wiatr... Dodatkowo dokładnie w tym samym miejscu nie jest otynkowana ściana tego wypustu nad wejściem do domu - też "tak ma być"? Tak jest oczywiście z obydwu stron tej nadbudówki. Objaśni ktoś? :neutral: Na zdjęciu zaznaczyłem miejsce o które mi chodzi. Pozdrowienia!http://www.szkielet.pl/forum/files/thumbs/t_wada1_1598_102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 31.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 offtopic... ale Gargamel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 31.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 te miejsca często zostają niezrobione bo dekarz musi zgrać się z ociepleniowcem.brak wykończenia blachą, pokryciem, podbitką...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 powinna być dachówka i tyn tak wysoko aż do zetknięcia z podbitką (nadbitką). Są to trudne do wykonania przenikania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts