pati150 31.01.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 witam! w marcu mam zamiar ruszyć z budową amaltea ll ,dom powstanie na dolnym śląsku koło Lubina w miejscowości Chróstnik mam pytanie czy ktoś jeszcze buduje niedaleko nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaJa 04.03.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć! My również jesteśmy z Lubina i dosłownie na dniach chcemy zakupić projekt domu Almatea II. Budowac będziemy w Goli (pod Lubinem). Bardzo chętnie skontaktowalibyśmy się z Tobą w sprawie pewnych szczegółów dotyczących projektu. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 04.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 fotostory: cz.1 , cz.2, cz.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danekwro 15.05.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ja ruszyłem z budową Amaltea II w Oleśnicy - stan "0". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts