dzogurt 21.11.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 z tym ociekaczem madrze mowia My tez ucieklismy ze zlewem na lewo i mamy caaaaly blat wolny do zagospodarowania. Odsylam do naszego dziennika, tam znajdziesz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.11.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Całego zlewu nie chcę przesuwać bardziej w lewo ze względu na otwieranie okna - mam klamkę z lewej strony więc jak zostawię zlew bardzie z prawej to mam więcej miejsca na otwarcie okna. Ale ociekacz jak najbardziej będzie z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaPaweł1719507979 22.11.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Napisałam do Pani na priv wiadomość. Z góry dziękuję za odpowiedź Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 22.11.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Napisałam do Pani na priv wiadomość. Z góry dziękuję za odpowiedź Agnieszka Odpowiedziałam I nie trzeba od razu per PANI Wystarczy Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 28.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witaj Madziu Chciałam Ci tylko powiedzieć że będziemy prawie sąsiadami ,może nie dosłownie ale z naszej działki widać Wasz domek Doczytałam w dzienniku gdzię się budujecie i jak byłam na działce, porozglądałam się i rzeczywiście zobaczyłam Wasz dom. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy wykańczaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 29.11.2011 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witaj Madziu Chciałam Ci tylko powiedzieć że będziemy prawie sąsiadami ,może nie dosłownie ale z naszej działki widać Wasz domek Doczytałam w dzienniku gdzię się budujecie i jak byłam na działce, porozglądałam się i rzeczywiście zobaczyłam Wasz dom. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy wykańczaniu Wow, no to super Bardzo się cieszę, bo mało ludzi na forum "buduje" w okolicy. A możesz zdradzić gdzie dokładnie budujecie? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 30.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Zostawiłam wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 02.12.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Tak budujemy ten dom który mam w avatarze. Jest to "Dom wTymianku" z Archona. Tak się nie mogę już go doczekać PS. odpowiedziałam tutaj bo Twoja prywatna poczta nie przyjmuje już wiadomości ,ponieważ jest pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 11.12.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Może nie ma się czym chwalić..a jednak... kupiliśmy już materiał budowlany bloczki i ytoung na budowę...ale budować zaczynamy wiosną (he..jak pozwolenie na budowę dostaniemy papierologia nadal trwa...) Co u Was Madziu nowego? ;] Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 11.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 czekam na nowe fotki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 12.12.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 czekam na nowe fotki ;] Niestety nowych fotek na razie nie będzie, bo nic się na budowie nie dzieje Mamy zimowy przestój, regenerujemy siły i portfele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 12.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ooo... no tak budowaa, wieczna skarbonka:/ szkoda..ze zdj nie ma...no to chciaż kilka "starych" innych fotek a my dopiero co kupiliśmy kilka pustaków..no i ciagle patrze na projekt domku i tylko obmuslam juz kuchnie i inne pomieszczenia...a tu u nas cisza.ale cieszę się z każdej glupoty nowej związanej z budową domku..he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 12.12.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Hehe pamiętam to podekscytowanie na początku - zakup każdej cegiełki to było wydarzenie. Potem pierwsze wbicie łopaty, pierwszy murek, piwnica, pierwszy strop... itp., itd. To było coś Teraz się wkurzam, bo nic nie robimy. Już znudziło mi się wieczne projektowanie kuchni, łazienek, salonu. I przestałam! W sumie wiem co gdzie będzie stało, jaki rodzaj mebli mnie interesuje, jakiego rodzaju płytki czy panele bym chciała, i już. Kupować na razie nie mogę więc staram się za dużo nie myśleć o budowie, by niepotrzebnie się nie denerwować Zbliżają się święta - pewnie że chciałabym je spędzić już "na swoim" ale jak się nie da to się nie da, co się odwlecze to nie uciecze A co do materiałów - my też kupowaliśmy je wcześniej, na wiosnę materiały zawsze drożeją, a przed końcem roku hurtownie często obniżają ceny. No i potem jak już ruszycie nie będziecie musieli czekać, tylko od razu materiały zwozić na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 16.12.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Na budowie cisza, ale za to w kuchni wrze Po raz pierwszy przygotowałam pierniczki na święta. Przepis oczywiście znaleziony na forum Ciasto trzy tygodnie leżakowało w lodówce a wczoraj pierniczki trafiły do piekarnika Wyszło 159 szt. Są przepyszne,mimo iż dekoracje nie są zbyt wymyślne http://img522.imageshack.us/img522/2130/p1010809n.jpg http://img43.imageshack.us/img43/897/p1010801f.jpg Oczywiście Młody dzielnie mamusi pomagał: http://img521.imageshack.us/img521/6848/p1010798x.jpg http://img215.imageshack.us/img215/7646/p1010797yb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 17.12.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ale słodziak . A pierniczki mniam mniam. My będziemy robić jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 18.12.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No pierniczki pierniczkami ale fotki z budowy też bym sobie zobaczył a Młody to chyba niezły urwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 19.12.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No pierniczki pierniczkami ale fotki z budowy też bym sobie zobaczył a Młody to chyba niezły urwis Na budowie na razie żadnych zmian więc nie będę wklejać cały czas tych samych zdjęć. Może jak śnieg spadnie to jakaś sesja w zimowej scenerii będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 22.12.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Może jak śnieg spadnie to jakaś sesja w zimowej scenerii będzie No i stało się czekamy na foty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 22.12.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 No i stało się czekamy na foty:D Ech śniegu malutko i jakoś tak szybko topnieje, nawet nie zdążyliśmy podjechać na budowę Poczekamy chyba na większe opady i trochę spokoju...bo teraz te święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img685.imageshack.us/img685/9917/zewnetrzne1111.jpg W dniu Bożego Narodzenia;Dziś składamy Wam życzenia,Aby raźniej w duszy było,Aby Wam się dłużej żyło,Aby szczęścia i radości,Pomyślności i miłościZ życia nigdy nie ubyło,Aby Wam się lepiej żyło.W życiu bez smutku i cierpienia,Oto nasze są życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts