madzia11mk 13.05.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 No i w końcu są zdjęcia Parapety po obsadzeniu: http://img35.imageshack.us/img35/9529/p1030547x.jpg Parapety po obrobieniu: http://img152.imageshack.us/img152/5241/p1030554i.jpg No i pojawiają się kafelki w kotłowni - mąż pierwszy raz układa kafelki i całkiem dobrze mu to wychodzi Dobrze że piwnica jest, przynajmniej ma gdzie się szkolić http://img7.imageshack.us/img7/3118/p1030557d.jpg A nasz syn ma swoją wizję podłogi: http://img198.imageshack.us/img198/4929/p1030560f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No i okna nabrały wyglądu Brawa dla Męża za pracę! Duuuuużo zaoszczędzicie kładąc płytki sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.05.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Piękny weekend za nami!!! Sobota spędzona w Chorzowie, w Wesołym Miasteczku Było super, dzieciaki (byliśmy z moją siostrą i jej rodzinką) zadowolone, uśmiechnięte i zmęczone My też się trochę pobawiliśmy i uśmialiśmy Dobrze że zajechaliśmy z samego rana, bo ok 14-15 to już takie tłumy się tam zebrały że trzeba było po 1,5 godz. w kolejce czekać... A niedziela - błogie lenistwo na działeczce w promieniach słońca Dzisiaj wyglądamy jak dwa indiańce "czerwone twarze". Ale nie jest źle, nie przesadziliśmy Aniu dziękuję w imieniu męża, naprawdę się stara I wiemy doskonale że zaoszczędzimy sami kładąc kafle, tylko niestety czasu ciągle mało więc efektów tak szybko nie widać. W czerwcu ma do nas dołączyć teściu i zacząć układać płytki w małej łazience na ścianach. Dla niego zostawiamy to co trudniejsze ściany nie otynkowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 21.05.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 O mały włos też nie wylądowalibyśmy w wesołym miasteczku Przełożyliśmy na "za dwa tygodnie". Ale to oznacza, że mieszkasz gdzieś niedaleko, a to z kolei oznacza, że można Cię i Juliannę wyrwać na spacer po chorzowskim parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 22.05.2012 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 O mały włos też nie wylądowalibyśmy w wesołym miasteczku Przełożyliśmy na "za dwa tygodnie". Ale to oznacza, że mieszkasz gdzieś niedaleko, a to z kolei oznacza, że można Cię i Juliannę wyrwać na spacer po chorzowskim parku No jeśli 75 km można nazwać nie daleko to rzeczywiście tak jest:p Ale na jakiś spacerek i pogaduchy ja jestem zawsze chętna do tego zaprosimy rutinową żonę (bo ona bardziej z moich regionów) i już będzie niezła gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 A Twoje i Rutinowej regiony to jaki kierunek konkretnie? Bo może te 75 km właśnie w moją stronę i po odjęciu 25, jakie mam do Chorzowa, zostałoby 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 23.05.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 A Twoje i Rutinowej regiony to jaki kierunek konkretnie? Bo może te 75 km właśnie w moją stronę i po odjęciu 25, jakie mam do Chorzowa, zostałoby 50 My to w stronę Rybnika A ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 23.05.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Madziu, cieszę się,ze o mnie pamiętałaś ja to dokładnie żorsko- jastrzębskie klimaty a mąż to zdolny chłopak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.05.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ................... a mąż to zdolny chłopak! O tak W końcu wszyscy budujący mężowie swych pięknych pań to zdolne chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 23.05.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Rewo, oczywiście! Ale z jednym sprostowaniem. My, panie, jesteśmy nie tylko piękne ale rownież zdolne! Też często działamy na budowach, oczywiście w miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.05.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Rewo, oczywiście! Ale z jednym sprostowaniem. My, panie, jesteśmy nie tylko piękne ale rownież zdolne! Też często działamy na budowach, oczywiście w miarę możliwości Oczywiscie zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 24.05.2012 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Rewo, oczywiście! Ale z jednym sprostowaniem. My, panie, jesteśmy nie tylko piękne ale rownież zdolne! Też często działamy na budowach, oczywiście w miarę możliwości Dobrze prawisz rutinko Mój teściu był ostatnio w wielkim szoku jak zobaczył to co potrafię zrobić i nawet pochwalił Bo "JAK TRZA TO TRZA" w końcu dla siebie to robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 25.05.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Bo "JAK TRZA TO TRZA" w końcu dla siebie to robimy A są nawet takie, którym trza "ciągnąć" całą budowę od początku do końca My to w stronę Rybnika A ty? A ja w przeciwną :/ Jaworzno. Ale córkę rodziłam w Raciborzu i dotarliśmy nader szybko do szpitala, więc Rybnik - co to za problem? Do Chorzowa z Rybnika jest 52 km - sprawdziłam Ode mnie do Was jest 74 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.05.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A są nawet takie, którym trza "ciągnąć" całą budowę od początku do końca A ja w przeciwną :/ Jaworzno. Ale córkę rodziłam w Raciborzu i dotarliśmy nader szybko do szpitala, więc Rybnik - co to za problem? Do Chorzowa z Rybnika jest 52 km - sprawdziłam Ode mnie do Was jest 74 km Aaa widzisz - a ja z Raciborza Obecnie to tu mieszkamy, więc do Rybnika mamy 25 km No to trzeba myśleć nad jakimś wspólnym spotkaniem, z dzieciaczkami - tylko czasu jakoś ciągle mało, te chyba przez te budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 27.05.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Kolejna nocka na budowie za nami Niestety z powodu naszych współlokatorów - czyt. ptaszków - pobudka bardzo wczesna - 4 nad ranem Niestety zmuszona będę zachować się bardzo niehumanitarnie i eksmitować ptasią rodzinkę z naszego domku No trudno... Trzeba też znaleźć te dziury którędy wlatują i je jakoś "załatać"... w końcu i tak niedługo będziemy ocieplać poddasze... A na razie - mąż dalej walczy w kotłowni, niestety wczoraj skończył mu się klej i nie zrobił jej do końca...a ja wczoraj zagruntowałam ściany i sufit w pokoju na dole Śnieżka Grunt, wałek i do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Woooow, naprawdę sami wszystko robicie! Jestem pod wrażeniem Satysfakcja w dniu przeprowadzki musi być niesamowita i w żaden sposób nieporównywalna do mojej Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 31.05.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Woooow, naprawdę sami wszystko robicie! Jestem pod wrażeniem Satysfakcja w dniu przeprowadzki musi być niesamowita i w żaden sposób nieporównywalna do mojej Super! Dziękuję bardzo! Wiesz to nie jest takie trudne, a naprawdę satysfakcja wielka. No i ciężko jest mi sobie wyobrazić że miałabym płacić komuś za np. malowanie ścian. Naprawdę jest wiele ciekawszych sposobów wydawania pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.05.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Dziękuję bardzo! Wiesz to nie jest takie trudne, a naprawdę satysfakcja wielka. No i ciężko jest mi sobie wyobrazić że miałabym płacić komuś za np. malowanie ścian. Naprawdę jest wiele ciekawszych sposobów wydawania pieniędzy pomysl jeszcze ze biora za to okolo 5-7zl za m2 to juz mozna latwo przeliczyc ile par butow mozna sobie w szafce postawic ja npo przeliczalam na % kuchni przy moich okolo 600 m2 powierzchni scian i sufitow oszczedzilam bagatela na ponad 1/3 wartosci mebli kuchennych !! Edytowane 31 Maja 2012 przez mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 31.05.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 pomysl jeszcze ze biora za to okolo 5-7zl za m2 to juz mozna latwo przeliczyc ile par butow mozna sobie w szafce postawic ja npo przeliczalam na % kuchni przy moich okolo 600 m2 powierzchni scian i sufitow oszczedzilam bagatela na ponad 1/3 wartosci mebli kuchennych !! No widzę, że nie tylko ja przeliczam oszczędności budowlane na kobiece zachcianki, zresztą butów nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 31.05.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja na razie jestem na przeliczaniu wszystkiego na pantony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts