Sandacz 06.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 fakt kozak to ona jest, i fantastycznie plamiasta, nawet kameleon wysiada A danielak, nie rezygnowałbym tak ochoczo z dach. went. (niewiem jak wygląda Twój dach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 06.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a moze jak juz jestesmy przy zakupachz netu to nie dylko daszki co ja szukam w necie a potm leze do hurtowni i jak dawaja tyle samo biore jak dawaja mniej to znaczy chca mniej za to samo i jeszcze maja transport oczywiscie gratis przy sporej ilosci bo namiotu nie stawiam to biore jak nie to idem do domku jak narazie hurtownie pokornie zjezdzaja z ceny wiec kupuje u nich czy to jedna czy inna ktoras zawsze da lepszy rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 07.02.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 fakt kozak to ona jest, i fantastycznie plamiasta, nawet kameleon wysiada A danielak, nie rezygnowałbym tak ochoczo z dach. went. (niewiem jak wygląda Twój dach) Urok plamistości kwestią gustu . Co do dachówek wentylacyjnych, mój dekarz stwierdził, że pięć szt. na 300m2 dachu to śmiechu warte, a wentyluje kalenica i okap, więc mu wierzę, w końcu komuś trzeba, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 08.02.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 fakt kozak to ona jest, i fantastycznie plamiasta, nawet kameleon wysiada A danielak, nie rezygnowałbym tak ochoczo z dach. went. (niewiem jak wygląda Twój dach) Urok plamistości kwestią gustu . Co do dachówek wentylacyjnych, mój dekarz stwierdził, że pięć szt. na 300m2 dachu to śmiechu warte, a wentyluje kalenica i okap, więc mu wierzę, w końcu komuś trzeba, nie? [/quote Masz rację kwestia gustu, choć dla niektórych vide wątek Creaton, rzecz traumatyczna przyprawiająca o zawał serca co do went. miałem na myśli dokupienie do powiedzmy 15 szt. ale to twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 15.02.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Podnoszę temat, może ktoś jeszcze się wypowie, zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przez internet nie kupuję nic! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.trybulec 01.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jakoś samo operowanie ewentualnie niższą ceną przy zakupach przez internet mnie nie przekonuje. Ktoś wcześniej musi policzyć wg projektu dachówki i akcesoria i wziąć odpowiedzialność za wyliczenia. Hurtowania liczy, hurtownia przywozi i odpowiada za to co wyliczyła i przywiozła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts