Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dachówka kupowana przez internet, czy to rozsądne?

adanielak1

Recommended Posts

a moze jak juz jestesmy przy zakupachz netu to nie dylko daszki co

ja szukam w necie a potm leze do hurtowni i jak dawaja tyle samo biore jak dawaja mniej to znaczy chca mniej za to samo i jeszcze maja transport oczywiscie gratis przy sporej ilosci bo namiotu nie stawiam to biore jak nie to idem do domku

jak narazie hurtownie pokornie zjezdzaja z ceny wiec kupuje u nich czy to jedna czy inna ktoras zawsze da lepszy rabat

fakt kozak to ona jest, i fantastycznie plamiasta, nawet kameleon wysiada :wink:

A danielak, nie rezygnowałbym tak ochoczo z dach. went. (niewiem jak wygląda Twój dach)

Urok plamistości kwestią gustu :wink: . Co do dachówek wentylacyjnych, mój dekarz stwierdził, że pięć szt. na 300m2 dachu to śmiechu warte, a wentyluje kalenica i okap, więc mu wierzę, w końcu komuś trzeba, nie? 8)

fakt kozak to ona jest, i fantastycznie plamiasta, nawet kameleon wysiada :wink:

A danielak, nie rezygnowałbym tak ochoczo z dach. went. (niewiem jak wygląda Twój dach)

Urok plamistości kwestią gustu :wink: . Co do dachówek wentylacyjnych, mój dekarz stwierdził, że pięć szt. na 300m2 dachu to śmiechu warte, a wentyluje kalenica i okap, więc mu wierzę, w końcu komuś trzeba, nie? 8)[/quote

Masz rację kwestia gustu, choć dla niektórych vide wątek Creaton, rzecz traumatyczna przyprawiająca o zawał serca :lol: co do went. miałem na myśli dokupienie do powiedzmy 15 szt. :wink: ale to twój wybór

• 2 weeks później...