Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a może: parasol za odwage?

Recommended Posts

• 2 weeks później...
Ciężko "złapać" Redakcję. Dzwonilam, ale Redakcja gdzies sobie "wybyła" ..... . Wobec tego prosze Redakcje o kontakt ze mną.

Minuszka - zasadą w takich przypadkach jest wysyłanie swojego adresu za pomoca opcji "wyślij prywatną wiadomość"

Kliknij na ikonkę z "dwoma profilami" umieszczoną pod postem Redakcji informującym Cię o przyznanej Tobie nagrodzie. A potem uzbroj się w cierpliwość i czekaj .....

Powodzenia, gratuluję i pozdrawiam

• 3 months później...
a jak nazwiecie to, odwaga czy szalenstwo? budujemy dom na odleglosc! kontakt z budowa mamy glownie telefoniczny i internetowy. hmmm, boje sie tego, ale wole to, niz bycie na miejscu a potem splacanie kredytu przez nastepne ...-dziesiat lat. w ten sposob "zalatwilismy" kupno dzialki, kupno planow domu, zalatwienie wszelkich formalnosci zwiazanych z budowa, kupno materialow, no i na razie budowe fundamentow. chcemy doprowadzic wszystko do stanu surowego, by wykonczac juz osobiscie. wielkie uklony przed rodzicami!!! :D

• 4 weeks później...
No tak, odwaga i szaleństwo... Coś mi to przypomina. Mam lęk wysokości, tak więc na budowie nikt mnie nie namówi na wychodzenie na balkon, na wysoką drabinę, po prostu to nie dla mnie. Był moment w historii budowy naszego domku gdy był murowany komin systemowy z Leiera. Wkłady w kominie są izolowane wełną, tak więc trzeba było je chronić przed deszczem. No i pewnego pięknego dnia - cały dzień było słoneczko - pod wieczór zachmurzyło się. Szybko do autka na budowę, po drabinie na piętro i teraz po rusztowaniu na górę. Rusztowanie było 3metrowej wysokości i całe szczęscie że było już ciemno bo w przeciwnym wypadku nikt nie zmusiłby mnie do wchodzenia na taką wysokość z rolką folii w jednej ręce przy padającym deszczu i porywistym wietrze :-? Nie muszę chyba dodawać jaka była moja mina jak nastepnego dnia oglądałem to rusztowanie przy świetle dziennym :D