Izis 11.02.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Czy ktoś z was jest posiadaczem mebli łazienkowych firmy DEFTRANS?Widziałam takie w sklepie i na stronie internetowej.Wydają się niezłe,nawet mi się podobają i nie rzucają na kolana swoją ceną(o ile wogóle meble łazienkowe mogą nie rzucać).Jestem ciekawa waszych opini,jak spisują się "w terenie",czy są solidne,jak firma zachowuje się w przypadku reklamacji,itp.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izis 11.02.2005 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Naprawdę nikt nie ma?Czy nie chce się wam pisać.Może chociaż słyszeliście lub u kogoś widzieliście.A może polecicie mi jakieś inne ładne i w przyzwoitej cenie(sprawdzone).Proszę o propozycje,może linki.Acha chodzi mi o coś klasycznego,bez udziwnień i ekstrawagancji.Może teraz ktoś się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izis 14.02.2005 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Podciągam tamat.Zastanawiam się czy nikomu nie chce się odpowiadać,czy nikt nie ma szafek w łazience?Zaczynam wątpić w tą pomoc na forum,którą tak zachwalano w jednym z numerów "Muratora".Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 14.02.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witaj. No nie oceniaj tak szybko. Pierwsza Twoja wątpliwośc pojawiła sie już tego samego dnia kiedy zadałeś pytanie. Ja niestety nie mam mebli łazienkowych - nawet nie mam porządnej łazienki Zaczynam budować w marcu więc do urządzania łazienki jeszcze trochę czasu minie - zatem nie jestem w stanie Ci pomóc. Ale poczekaj może ktoś się znajdzie za kilka dni kto coś wie a jeśli nie - to nie oceniaj tak krytycznie - może zwyczajnie ludzie nie maja takich mebli. Czy chciałbys tutaj 100 postó o treści: "... niestety nie wiem...", "... nie mam takich mebli..." ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 15.02.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Ja nie mam Pewnie będę musiał kupić chociaż jedną, ale jeszcze to odwlekam.... A jakbyś chciała zobaczyć łazienki to w moim Onetowym albumie (link poniżej). Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 15.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 ja też właśnie szukam jakiś fajnych mebli łazienkowych - ale o firmie DEFTRANS niestety nie słyszałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 15.02.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 to może DEVO http://www.devo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 15.02.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Śliczne to niektóre szafki z devo.... a cenowo pewnie wysoka półka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 16.02.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Śliczne to niektóre szafki z devo.... a cenowo pewnie wysoka półka? Jak wejdziesz na stronę Devo i wybierzesz model mebelków przesuwając myszką na odpowiednią szafkę na obrazku to po prawej stronie wyświetli ci się opis, wymiary i sugerowana cena producenta. Ja swoje Millenium kupiłem ponad rok temu. Jak wygldają w łazience zapraszam go galerii zdjęć http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=557217#557217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 16.02.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 no właśnie też odkryłam tą funkcję - mnie najbardziej spodobała sie seria Magnum - ale cena ponad 3000 za samą półkę (bo to nawet szafka nie jest) pod umywalkę jest zdecydowanie nie na moje możliwości - pozostaje mi ewentualnie zanieść ten projekt do lokalnego stolarza i zrobić coś na wzór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 01.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam, czy ktoś posiada meble łazienkowe tej firmy. Jak z ich jakością, wytrzymałością, czy to producent czy importer. Widziałem w praktikerze takie o to, bardzo mi się podobają: http://www.deftrans.com.pl/go/_info/?id=287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 06.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Czy nikt nie posiada mebli tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 09.02.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 16.02.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppietrz 04.11.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 kamykkamyk2 zakupiłeś te meble? Odpowiedz proszę na swoje pytania - zastanawiam się nad ich zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OiM 13.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppietrz 13.01.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 podbijam Zakupiłem w końcu u nich zestaw do łazienki razem z podwójną umywalką. Jestem z niego zadowolony. Po roku użytkowania nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maria1970 30.11.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Naprawdę nikt nie ma?Czy nie chce się wam pisać.Może chociaż słyszeliście lub u kogoś widzieliście.A może polecicie mi jakieś inne ładne i w przyzwoitej cenie(sprawdzone).Proszę o propozycje,może linki.Acha chodzi mi o coś klasycznego,bez udziwnień i ekstrawagancji.Może teraz ktoś się odezwie. Nie miałam do czynienia z tą firmą, aczkolwiek o niej słyszałam. Ja ze swojej strony mogę polecić niemieckie meble, które dostępne są tutaj: http://www.bconcept.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramon59 27.08.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Kupiłem zestaw granada. Po miesiącu pękły fronty. Po miesiącu wymienili jeden. Czekam już kolejny miesiąc na wymianę drugiego frontu. Olewają klienta, w dodatku wciskają mi jakieś kity. Masakra. Jestem wściekły. Nigdy więcej ani produktów tej firmy, ani kontaktu z nią. Odradzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekhirek 05.03.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Reklamacja w ich wykonaniu to czysta KPINA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts