Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Meble łazienkowe Deftrans - opinie

Izis

Recommended Posts

Czy ktoś z was jest posiadaczem mebli łazienkowych firmy DEFTRANS?Widziałam takie w sklepie i na stronie internetowej.Wydają się niezłe,nawet mi się podobają i nie rzucają na kolana swoją ceną(o ile wogóle meble łazienkowe mogą nie rzucać).Jestem ciekawa waszych opini,jak spisują się "w terenie",czy są solidne,jak firma zachowuje się w przypadku reklamacji,itp.Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Naprawdę nikt nie ma?Czy nie chce się wam pisać.Może chociaż słyszeliście lub u kogoś widzieliście.A może polecicie mi jakieś inne ładne i w przyzwoitej cenie(sprawdzone).Proszę o propozycje,może linki.Acha chodzi mi o coś klasycznego,bez udziwnień i ekstrawagancji.Może teraz ktoś się odezwie.

Witaj. No nie oceniaj tak szybko. Pierwsza Twoja wątpliwośc pojawiła sie już tego samego dnia kiedy zadałeś pytanie.

Ja niestety nie mam mebli łazienkowych - nawet nie mam porządnej łazienki :-) Zaczynam budować w marcu więc do urządzania łazienki jeszcze trochę czasu minie - zatem nie jestem w stanie Ci pomóc. Ale poczekaj może ktoś się znajdzie za kilka dni kto coś wie a jeśli nie - to nie oceniaj tak krytycznie - może zwyczajnie ludzie nie maja takich mebli. Czy chciałbys tutaj 100 postó o treści: "... niestety nie wiem...", "... nie mam takich mebli..." ??? :roll:

Śliczne to niektóre szafki z devo.... a cenowo pewnie wysoka półka?

Jak wejdziesz na stronę Devo i wybierzesz model mebelków przesuwając myszką na odpowiednią szafkę na obrazku to po prawej stronie wyświetli ci się opis, wymiary i sugerowana cena producenta. Ja swoje Millenium kupiłem ponad rok temu. Jak wygldają w łazience zapraszam go galerii zdjęć http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=557217#557217

no właśnie też odkryłam tą funkcję - mnie najbardziej spodobała sie seria Magnum - ale cena ponad 3000 za samą półkę (bo to nawet szafka nie jest) pod umywalkę jest zdecydowanie nie na moje możliwości :cry: - pozostaje mi ewentualnie zanieść ten projekt do lokalnego stolarza i zrobić coś na wzór...

• 4 years później...
  • 8 months później...
  • 1 year później...
  • 10 months później...
Naprawdę nikt nie ma?Czy nie chce się wam pisać.Może chociaż słyszeliście lub u kogoś widzieliście.A może polecicie mi jakieś inne ładne i w przyzwoitej cenie(sprawdzone).Proszę o propozycje,może linki.Acha chodzi mi o coś klasycznego,bez udziwnień i ekstrawagancji.Może teraz ktoś się odezwie.

Nie miałam do czynienia z tą firmą, aczkolwiek o niej słyszałam. Ja ze swojej strony mogę polecić niemieckie meble, które dostępne są tutaj: http://www.bconcept.com.pl/

• 8 months później...
  • 6 months później...