jaksie 02.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 mam ten sosnowy regalik i nie jest taki zły. Ale faktycznie z czasem lekko żółknie. Tylko ja się tym nie przejmuje, bo jak Szymo będzie miał ok 6 lat planuję dla niego nowy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 02.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 bo w ikea teraz raty bez odsetek na sypialnie i wiele pod to można podpiąć Na stronie IKEA nie widzę nic na ten temat? To akcja ogólnokrajowa czy tylko w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 02.02.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Chyba do 11 lutego, od wtorku do czwartku, zakupy za minimum 1500zł, dla posiadaczy karty Ikea. Kartę można pewnie wyrobić w ten sam dzień. Zadzwoń do swojego sklepu to dowiesz sie więcej.http://www.ikea.com/pl/pl/store/krakow/storeInfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 02.02.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 tutaj Warszawa:http://www.ikea.com/pl/pl/store/warszawa_janki/akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 02.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzięki, też już to znalazłam!Dzwoniłam do sklepu i te raty 0% są również dla osób, które nie mają karty Ikea Family.Mam tylko nadzieję, że te raty 0% są naprawdę ZERO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 02.02.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ostatnio kupowalam łóżko Hemnesa dla córki i rzeczywiście było 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 17.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Nie przejmuj sie tak tym kolorem sosny z trofasta. Ja mam u synków dwa takie ... rozpakowywane w odstepie roku. One ciemnieją z czasem pod wpływem słońca. Tak że im starsze tym ciemniejsze. Jak będziesz kupować to wybierz w IKEA jak najjaśniejsze. Są różnice w kolorze nawet w tych nowiuteńkich bo przecież są tam różne partie i lakier może mieć różne odcienie. Do sprzątania zabawek są mega wygodne i pasują Ci do tego autka. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 17.02.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Kupiłam te trofasty. Jak są nowe wyglądają naprawdę ładnie, mam nadzieję ,że szybko nie ściemnieją ,bo takie zupełnie mi nie odpowiadają. Wiem ,ze one są super do przechowywania zabawek. Dlatego tak sie upierałam na tą serię. Póki co to biegamy po pokoiku z tymi meblami i nie wiemy jak je ułożyc. Wstępny pomysł ich rozmieszczenia, jakoś jednak mi nie pasuje. Nie lubię wchodzić do pomieszczenia i mieć na scianach sąsiadujących jakieś komody. Myślałam ,że ta czarna niska może tak być ,ale jednak jakoś nie bardzo mi się to podoba. Pokoik duży ,ale cięzko o fajne rozmieszczenie mebli. Mąż już się gotuje jak po raz kolejny każę mu przenosić meble na inne ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts