asia.malczewska 01.02.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 czytam i czytam i tak se myślę ... wam to się zwierzyć ech .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 od nauki taki nieprzytomny czy co ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 czytam i czytam i tak se myślę ... wam to się zwierzyć ech .... no przeca mu doradzamy w międzyczasie niech sie weźnie w garść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 01.02.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A może to z głodu? Taki mizerny studencik,se myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 też se myslę, że mizerota .... i żal mi goale skąd wzion tyle forsy na mieszkanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 i tak bezmyslnie wydał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mógł to skonsultowac z matkąa co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 chyba, że sam jest ... to co innego, pomożemy mu !!! a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 01.02.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 też se myslę, że mizerota .... i żal mi go ale skąd wzion tyle forsy na mieszkanie ??? Sprzedał butelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 zarobil może na wyjazdach, cięzko musiało byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.02.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Renia, ja ci dobrze radzę idź koty pogłaskaj albo sobie nalej cosik bo napieprzasz w tą klawiaturę że nie można za tobą nadążyć wlazłam na wątek o wampirach i zanim dobiłam do końca to ty już -ęć postów wepchłaś autora przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mój kot już śpi, tylko ja napieprzam, sama w kuchni .... ale też już idę spać ..... tylko jeszcze w hyde parku ponapieprzalam trochę, bo nie moge się nadziwić polskiej pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.02.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 albo sobie nalej cosik bo napieprzasz w tą klawiaturę że nie można za tobą nadążyć ni mom co skońcył mi sie jagermeister, a dobrrrrry był ! i soplicy wisniówki tys ni ma ani mandarine napoleon posucha tsa co kupić, co by beło na wiecór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.02.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Eeee, Nie_Mam_Sił liczy na wsparcie. No..wszak chłopak z mieszkaniem, z mniasta ( mniemam ) , bidul, sirotek, trzeba ukochać, przytulić..przecie na psycholu jest. Przy okazji mieszkanko ogarnąć, ogarnąć tu i ówdzie .. Jak się to wszystko cuzzammenn do kupy weźmie, to będzie akuracik. I jak romantycznie by było..jak romantycznie.. To nie lepiej od razu anonsik machnąć ?? "Poznam tutejszą, z wiedzą ogólną, miło widziana znajomość budowy komina i c.o oraz systemu wentylacji. Kolacja z widokiem na śniadanie zapewniona pod warunkiem dostarczenia produktów własnych. " A nie tam takie srutu tutu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A tak z technicznej ciekawości - jak kominek jest jedynym źródłem ciepła, to gdzie poprzednicy trzymali duużo drewna, skoro to blok czy raczej kamienica? Ciekawe CZYM zwykle palili? Może tu jest przyczyna kłopotów? Masz jakąś wyczystkę do tego komina? Pewnie by trzeba sąsiadów uprzedzić o tym kominiarzu żeby sobie szyberki pozamykali a ciebie nie klęli do siódmego pokolenia. Z tego co widzę to jemu potrzebne są DWIE kobiety. jak "techniczna" to na pewno nie potulna, przytulająca i sprzątająca - to się nie komponuje Czy mieszkanie było po remoncie jak je kupiłeś? Nie chcę cię straszyć, ale w starych kamienicach wychodza ciekawe rzeczy z rurami, instalacją elektryczną, podłogami, podłożami (pod spodem bywa farba olejna, kumpel trafił na ... zamalowane tapety z lat 20-tych ) Powiem Ci, że niektórzy wariaci lubią takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ubezpieczenia nie mam bo meiszkanie mam dopiero 2 tygodnie wiec nawet nie zalatwilem jeszcze wszystkich formalnosci, a może w ogóle to Nie_Mam_Sił jeszcze właścicielem tego mieszkania co go już zalał i prawie podpalił jeszcze nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 02.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No i przegoniły chłopa baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 "A mogło być taak pięęknie" a u siala la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 02.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Po waszych komentarzach, to biedak teraz dopiero doooooła złapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nie_Mam_Sił 02.02.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No nie powiem;) "Psychologia" na tym forum, to raczej nieco dołująca patologia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts