Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zle fatum nad mieszkaniem;(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Renia, ja ci dobrze radzę :lol: idź koty pogłaskaj albo sobie nalej cosik bo napieprzasz w tą klawiaturę że nie można za tobą nadążyć 8)

wlazłam na wątek o wampirach i zanim dobiłam do końca to ty już -ęć postów wepchłaś

autora przepraszam za OT :oops:

Eeee, Nie_Mam_Sił liczy na wsparcie. :oops:

No..wszak chłopak z mieszkaniem, z mniasta ( mniemam ) , bidul, sirotek, trzeba ukochać, przytulić..przecie na psycholu jest.

Przy okazji mieszkanko ogarnąć, ogarnąć tu i ówdzie ..

Jak się to wszystko cuzzammenn do kupy weźmie, to będzie akuracik.

I jak romantycznie by było..jak romantycznie.. :roll: :oops: 8)

To nie lepiej od razu anonsik machnąć ??

"Poznam tutejszą, z wiedzą ogólną, miło widziana znajomość budowy komina i c.o oraz systemu wentylacji. Kolacja z widokiem na śniadanie zapewniona pod warunkiem dostarczenia produktów własnych. "

A nie tam takie srutu tutu...

A tak z technicznej ciekawości - jak kominek jest jedynym źródłem ciepła, to gdzie poprzednicy trzymali duużo drewna, skoro to blok czy raczej kamienica?

Ciekawe CZYM zwykle palili? Może tu jest przyczyna kłopotów? Masz jakąś wyczystkę do tego komina? Pewnie by trzeba sąsiadów uprzedzić o tym kominiarzu żeby sobie szyberki pozamykali a ciebie nie klęli do siódmego pokolenia.

Z tego co widzę to jemu potrzebne są DWIE kobiety. jak "techniczna" to na pewno nie potulna, przytulająca i sprzątająca - to się nie komponuje :lol:

Czy mieszkanie było po remoncie jak je kupiłeś? Nie chcę cię straszyć, ale w starych kamienicach wychodza ciekawe rzeczy z rurami, instalacją elektryczną, podłogami, podłożami (pod spodem bywa farba olejna, kumpel trafił na ... zamalowane tapety z lat 20-tych :o )

Powiem Ci, że niektórzy wariaci lubią takie klimaty 8)