malka 02.02.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 pod moją nieobecnośc pękł zawór i zalalem prawie cale mieszkanie sasiadowi ( a co to za zawór,to dość istotne i powiedz coś więcej o mieszkaniu, kamienica prywatna,gminna, wspólnota, może coś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a tak żeby Cię nie dobijać, skoro kupiłeś mieszkanie z wadą ukrytą możesz je reklamować, a nawet żądać zwrotu gotówki, Paniami się nie przejmuj, czasami trzeba odreagować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 02.02.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a tak żeby Cię nie dobijać, skoro kupiłeś mieszkanie z wadą ukrytą możesz je reklamować, a nawet żądać zwrotu gotówki, Jeśli w akcie notarialnym nie ma klauzuli,że wie się o wadach mieszkania.A takie klauzule się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 02.02.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No nie powiem;) "Psychologia" na tym forum, to raczej nieco dołująca patologia;) nie obrażaj się, lubimy se pożartować .... np. ja w domu to nie mam specjalnie z kim, to przynajmniej tutaj ponapieprzam w klawiaturę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 02.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No nie powiem;) "Psychologia" na tym forum, to raczej nieco dołująca patologia;) Bo tu najczęściej udzielaja się sami "psychiczni"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 02.02.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ....myślisz, że "normalni" tu nie zaglądają ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie , tylko sadyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Patologia mówisz? Hem - a jak zdefiniować "położenie" wątku? Konkretne problemy w stylu "da się wywietrzyć" czy "jak skłonić zawór do niepękania" lub "co znajdę jeszcze w starej kamienicy" są na wymianie doświadczeń. U psychologa lądują rozwody, teściowe i wampiry. Także tutaj możesz spodziewać się jaj na swój temat ewentualnie ... egzorcysty amatora skoro nad mieszkaniem coś "wisi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 02.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie , tylko sadyści i sadyści i dentyści i normalni i złośliwi i aktorzy i statyści chciwi, niecierpliwi kobiety bogate urządzone, dzieciate chłopy od łopaty czasem ktoś smarkaty każdy stuka w klawiaturę co chce produkuje nawet jeśli marną ma posturę tutaj chojrakuje bo tu można bez pardonu wyśmiać, zdeptać, opier.olić byle nie być bez fasonu gawiedź tutaj zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 02.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 bo tu można bez pardonu wyśmiać, zdeptać, opier.olić byle nie być bez fasonu gawiedź tutaj zadowolić ...otototototottoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wot - sadystka i artystka Jak Hannibal Lecter prawie Czasem trzeba dostać w pyska żeby nastrój się poprawił Kotka też zagłaskać można tak że zdechnie i nie wstanie A nasz autor ochrzaniony Może ... dopieści mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Obstawiam , że zawór z wodą odkręciło to samo, co zżera jedną z pary skarpetek w pralce. Ponoć można to załatwić tym kapciem, co się go nie zdejmuje w gościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kurna, nie splunął 3 razy przez lewe ramię to ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Księdza nie wpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Księdza nie wpuścił I myślisz, że to on tego zawora...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Smrod, ja chce odnowic w lato te mieszkanie wiec jak pomaluje powietrze to myslicie ze bedzie ok? Nie maluj powietrza, spróbuj zastosowac ten srodek. Ja kupilam u nich inny - przeciwko kocim zapachom - dziala w 100 %. Ten wiec tez powinien. http://www.ecodor.pl/Profesjonalne/neutralizacji-zapachow-/zapachu-spowodowanych-przez-ogien-glownie-spalenizny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nie_Mam_Sił 03.02.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 pod moją nieobecnośc pękł zawór i zalalem prawie cale mieszkanie sasiadowi ( a co to za zawór,to dość istotne i powiedz coś więcej o mieszkaniu, kamienica prywatna,gminna, wspólnota, może coś poradzimy To mieszkania po PGRach, takie dwie klatki po 4 rodziny w jednej, bezczynszowe tylko podatek. ps. zwykly zawor od pralki, tylko tak dziwnie zrobiony ze nei idzie go wykrecic bez wybicia plytki jednej:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nie_Mam_Sił 03.02.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no to przez pół roku będzie puste stało ? to może przynajmniej wynajmij komuś i zarób se pare groszy na ten remont .... nie sprawdzałes przed kupnem historii tego mieszkania ? zero wywiadu ? Historia mieszkania: Mieszkała tam babcia z dziadkiem, wiadomo jak to starsze osoby mieszkanie bylo zaniedbane, ci którzy to kupili ( a potem ja od nich to kupilem) zrobili gruntowny remont, wszystkiego. Jedna lipa tam ejst ze nie ma ogrzewania i ten zakichany kominek ma odpuszczona dmuchawe i ogrzewa mieszkanie. Wszystko ladnie pieknie wyglada, ale widzisz jaka lipa. Tzn że rurka pekla ok zima była, mrozy straszne rozumeim to, ale teraz ten zakichany kominek;/ Dopiero teraz sasiedzi przyznali mi się ze tam zawsze śmierdziało nieco dymem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nie ma tam instalacji gazowej?Jak jest t sobie zamontuj mały piec z zamknieta komora spalania (rura przez ścianę) i kilka kaloryferów. Jak gazu niet, to gi grzejniki na prąd zostaja. Radzę szybko.Kominek sobie kiedyś wyremontujesz i przestanie śmierdzieć. Przypuszczam, że mieszkanie niedogrzane jest i ten smród niekoniecznie od kominka, może gdzieś wilgoć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nie_Mam_Sił 04.02.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Sprawa wygląda tak, zadzwoniłem do kolesia który robił ten kominek, powiedział mi że komin jest za krótki by normlanie funcjonował tam kominek, że przedłuzyl komina na daschu ale to nic nie dało, i kominek tam jakoby nei do konca ma prawo funcjonowania. Facet mówi że robił bo chcieli, zamontowali dmuchawy ale to też nic nie dało, jednym słowem WADA UKRYTA PRZY SPRZEDAŻY.Jesli nie zostałem poinformowany przy sprzedaży o takich rzeczach co mogło zagrażać życiu mojemu i mojej rodzinie, mam prawo sadzić się o wzrot gotówki?Co robić? Jak im udowodnić to że wada ukryta. Czy jeśli powołałbym na świadka pana który im robił ten kominek, do tego sąsiadkę która mieszka na przeciwko i twierdzi ze zawsze bylo czuc dym ( nie wiem cyz mi sie uda bo to starsza Pani) dodatkowo może jak wziałbym kominiarza który by też udowodnił że kominek nie ma jak tam funcjonować, to czy tym moglbym wygrac sprawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts