Andzia076 01.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Może trochę sie ośmieszę ale niewiem w jaki szybki sposób trafić po zalogowaniu do swojego dziennika który już wcześniej założyłam.Przyznam że od niedawna mam styczność z komputerem więc stąd wynika moja niewiedza.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 01.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witaj Oto link do Twojego dziennika: http://forum.muratordom.pl/post3985025.htm?highlight=#3985025 A tak na przyszłość, to po zalogowaniu na stronie głównej, w prawym górnym rogu masz odnośnik " zobacz swoje posty" i tam zawsze znajdziesz swoje wypowiedzi na forum. Nie martw się trudnościami, inni Ci chętnie napewno pomogą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starybzyq 01.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cześć, kliknij na "Szukaj"następnie w polu "Szukaj Autora:" wpisz twój Nick "Andzia076"i voila masz już wszystkie Twoje posty.Jeżeli już będziesz miała otwarty Twój dziennik, to sobie zrób od razu zakładkę, żebyś nie musiała szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia076 01.02.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dzięki wielkie za instrukcje,już bez problemu trafiam do swojego dziennika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts