arkadiusz 01.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Na stronie firmy KESSEL (przy odpływach łazienkowych) jest informcja, że syfo jest łatwo wymowalny i łatwo się go czyści.Czy syfon to ta różowa część?Po otwarciu odpływu nie mogę niczego wyjąć i żadna z części nie rusza się. Potrzebuje to diabelstwo wyczyścić bo woda nie spływa:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Na samym dole strony, po prawej masz pokazane co i jak wyjąć, potem wsadzasz łapkę i wyjmujesz załadunek: http://www.kessel.pl/fileadmin/uploads/Poland/pdf/Odplywy_prysznicowe_LINEARIS_i_wpusty_lazienkowe_01.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 01.02.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dzięki. tylko że nie mogę ruszyć tej różowej części. czy to się jakoś wykręca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jakoś się to musi dać wyjąć, powinno być wyciągane, bo nie widać gwintu. My mamy Tece, w którym wyjmuje się całą rynienkę. Najlepiej napisz maila do producenta, powinni Ci objaśnić strategię wyjmowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkii 01.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Na stronie firmy KESSEL (przy odpływach łazienkowych) jest informcja, że syfo jest łatwo wymowalny i łatwo się go czyści. Czy syfon to ta różowa część? Po otwarciu odpływu nie mogę niczego wyjąć i żadna z części nie rusza się. Potrzebuje to diabelstwo wyczyścić bo woda nie spływa:-( Ta różowa część składa się z odwróconego lejka włożonego na uszczelkę i od góry nałożonej czapki. Obydwie rzeczy powinny się dać bez problemu wyjąć. Możesz mieć jeszcze również różowy suchy syfon. To taki różowy krążek z dziurką zamykaną klapką. Siedzi również na wcisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts