labas1 07.02.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nikt nie spotkał górali abstynentów...?! Chyba niemożliwe... Dziękuję za posty Ja spotkałem, parę late temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 - zaczynają robotę o 7 rano i schodzą na dziennik - nie piją , nie kradną - jak im braknie materiału to masz przerypane więc lepiej nazwozić wszystko na plac jeszcze przed zatrudnieniem górali - działają bardzo szybko ,sprawnie ,solidnie , są super zorganizowani ,nie ma rzeczy niemożliwych dla nich - fajnie się z nimi godo Gdybym budowała jeszcze raz to biorę tylko górali od A do Z, mi robili tylko dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaL 07.02.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Kilka lat temu ekipa górali spod Chyżnego robiła mi dach w domu na wsi - suuuper! Załatwili drzewo i blachę w zaprzyjaźnionej hurtowni, było dzięki temu taniej. Pracowali rzeczywiście od samiusieńkiego rana do wieczora.Wzięli mniej niż było w umowie, bo gotowałyśmy im obiady, a mieli sobie załatwić jedzenie sami. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krawczxxx 07.02.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 - Czyli nie jest tak źle Chłopcy z Polskich gór sprawują się ok! Dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts